Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pink ismét formában

Pink - Pink ismét formában

Pink egy évvel a szülés után újra remekül néz ki. Nem csak 20 felesleges kilótól szabadult meg, de majd’ kicsattan a boldogságtól, és hamarosan új albuma is a boltokba kerül.

A popsztár új alakját a Peta Los Angeles-i rendezvényének vörös szőnyegén csodálhatták meg a rajongók, ahol bámulatosan festett fekete selyemruhájában. Pink elárulta, hogy mióta megszületett kisbabája, Willow Sage, azóta párja és gyermekük szeretete számára nélkülözhetetlen. "Annyira édes, legszívesebben mindig vele lennék! Amikor Carey el akarja vinni valahova, mindig elkezdek kiabálni, hogy adja vissza azonnal!" – nyilatkozta lelkesen.

Pink - Pink ismét formában

Az anyaság tényleg jót tett a 32 éves sztárnak, de nagy boldogságában karrierjéről sem felejtkezett meg. Pink nemrég bejelentette, hogy legújabb kislemeze, melyen egy vadiúj dal szerepel, július 9-én jelenik meg. A Blow Me (One Last Kiss) című dal az első, az énekesnő év végén megjelenő albumáról. Az éppen szőke vadóc utolsó stúdióalbuma 2008-ban jelent meg Funhouse címmel, amelyre olyan slágerek kerültek fel, mint a So What, Please Don’t Leave Me vagy a Bad Influence. Két éve egy best of kiadással jelentkezett, így éppen itt az ideje egy új nagylemeznek.

2012. 06. 21. 14:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pink ismét formában cikk képei
Pink - Pink ismét formábanPink - Pink ismét formában