Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Brandy és Monica újra együtt

Brandy - Brandy és Monica újra együtt

Brandy a Twitteren tudatta rajongóival, a héten, hogy augusztus 28-án megjelenteti új albumát. Bár a bejegyzést azóta törölték, de az üzenet még látható a sztár hivatalos Facebook oldalán: „Two Eleven 8/28".

Úgy tűnik az énekesnő kedveli az augusztus 28-i dátumot, mert előző nagylemeze, a „Human” is pont ezen a napon debütált, még 2008-ban. A cím utal az amerikai R&B csillag születésnapjára (Brandy Rayana Norwood ugyanis 1979. február 11-én született), valamint fejet hajt Whitney Houston emléke előtt, hiszen a felejthetetlen díva is ezen a napon hunyt el, 2012-ben.

Az korongról az első sláger már korábban napvilágot látott, és a "Put It Down" egészen az 58.helyig kúszott fel a Bilboard R&B/Hip-Hop dalok toplistáján.

Brandy - Brandy és Monica újra együtt

Egy duett is helyet kapott a lemezen, mégpedig az "It All Belongs to Me”, mely Brandy Monikával rögzített. Azért különleges ez a nóta, mert a két énekesnő most dolgozik először együtt azóta, hogy 1998-ban a "The Boy Is Mine"-al meghódították a világot. A dal akkoriban 8 hetet töltött a az R&B/Hip-Hop lista Nr.1 pozícióján.

Korábban Brandy úgy nyilatkozott, hogy egy olyan albumot szeretett volna csinálni, amely egy kicsit mindenkihez szól: igazi, vérbeli R&B sok jó, táncolható dallammal és simulós balladákkal.

2012. 06. 22. 12:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Brandy és Monica újra együtt cikk képei
Brandy - Brandy és Monica újra együtt Brandy - Brandy és Monica újra együtt