Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Különleges Quimby videó

Quimby - Különleges Quimby videó

Az a:normal sessions filmet és élőzenét ötvöző újgenerációs projekt. Alapítója, Vandad Kashefi perzsa származású angol filmrendező csapatával újabb kísérletező, élőzenés videót forgatott, ez alkalommal a Quimbyvel. A rendhagyó darab frissiben debütál az interneten. A “leggyorsabb” nézők fesztiváljegyeket is nyerhetnek!

A film és a hozzá kapcsolódó, a zenekar tagjaival készült interjúk a a premiert követő egy hónapon keresztül a Facebookon tekinthetők meg. Ugyanitt az érdeklődők fesztiváljegyeket is nyerhetnek – többek közt a Quimby VOLT fesztiválos fellépésére is. Ezt követően a videó elérhető lesz az a:normal sessions saját oldalán, ahol a csapat korábbi alkotásai is megtekinthetők.

Quimby - Különleges Quimby videó

A Legyen vörös története egy, a kilencvenes évek elejének hangulatát idéző presszóban játszódik, ahol a pislákoló vörös fényszőnyeg mögött egymástól elszigetelt egyéni drámák kerülnek a felszínre, ahogy a dal kibontakozik. Hatalmas energiák szabadulnak fel, miközben a Quimby sanzonosan lüktető harmóniája nem sérül.

A Quimby frontembere, Kiss Tibi így emlékszik a forgatásra: „Egyfajta csoda történt, olyan volt, mint egy meghitt hangulatú koncert és színházi performansz, amely egy időben, egymásra reagálva alakul. A pillanatban létezik, majd szertefoszlik a levegőben. Szerencsére ott voltak a kamerák.”

Az a:normal sessions új kontextusba emeli a zenei videókat, olyan klipeket, kisfilmeket forgatnak, amelyekben a hang az előadás során, a képpel egy időben kerül rögzítésre. Így nem csak képi világot álmodnak egy dalhoz, de a dal együtt lüktet a forgatással.

2012. 06. 25. 13:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Különleges Quimby videó cikk képei
Quimby - Különleges Quimby videó Quimby - Különleges Quimby videó