Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ma érkezik az új Maroon 5 lemez

Maroon5 - Ma érkezik az új Maroon 5 lemez

Az amerikai pop-rock banda negyedik stúdióalbuma, az „Overexposed” június 26-án kerül a polcokra az Egyesült Államokban, és 10 vadiúj számmal kedveskedik a rajongóknak.

Adam Levine, a zenekar frontembere szerint ez az eddigi legváltozatosabb és legpoposabb anyaguk. Úgy vélik, ezért nincs is szégyenkezni valójuk. A dalokban felfedezni a korai pop számos stíluselemét. Tíz éve, mikor a srácok elkezdték az együtt zenélést, még nem igazán volt világos, vajon mit is akarnak a soul zenével. A közönség visszajelzése és ez elmúlt évek sikerei megalapozták a banda pozícióját a zenei iparban. Mostanra viszont karrierjükben elérkeztek arra a pontra, hogy kell némi újítás.

Maroon5 - Ma érkezik az új Maroon 5 lemez

A banda hivatalos weboldalán szereplő infó szerint a lemez tele van hamisítatlan balladával. Az első nóta, mely napvilágot látott a lemez anyagáról, a “One More Night” volt, mely a srácok szerint egyszerűen ellenállhatatlan. A Wiz Khalifával közösen felvett „Payphone”-t a tagok úgy jellemezték: kifejező, míg a “Doin' Dirt”- a felpörgetve állapotot jelöli leginkább, míg a "Beautiful Goodbye "-t eddigi legritmusosabb balladájukként aposztrofálták. A „Moves like Jagger” sikere óta tudják, nem baj az, ha külső dalszerzővel is dolgoznak. Az „Overexposed” létrejöttét nagyban köszönhetik olyan neves producereknek is, mint Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder, Shellback.

2012. 06. 26. 8:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ma érkezik az új Maroon 5 lemez cikk képei
Maroon5 - Ma érkezik az új Maroon 5 lemez Maroon5 - Ma érkezik az új Maroon 5 lemez