Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cher újra aktív

Cher - Cher újra aktív

Úgy tűnik a pop díva mégsem köszönt el végleg a színpadtól, – bár 2002 és 2005 között közel 300 búcsúkoncertet tartott – hiszen nemrég a Twitteren adta hírül, hogy egy, az életét bemutató Broadway musicalen dolgozik, emellett új lemezének anyagán és egy újabb koncertturné leszervezésén is munkálkodik.

Hogy pontosan mikorra készül el a musical, arról egyelőre nincs információ, mert mint ahogy a pop díva fogalmazott: „Egy musical megírása roppant lassú és hosszú folyamat.” A hírek szerint a musical 3 részből fog állni, mindegyik Cher életútjának 1-1 kiemelkedő szakaszát mutatja be. Gigaprodukció lévén mindehhez természetesen 3 énekesnő dukál, akik az adott korszak Cher-jét fogják életre kelteni a színpadon. Az első etap a kezdeteket és az ex-férjével, Sonny Bonóval eltöltött éveket idézi fel. A második rész a Believe nagylemez időszakát állítja színre, mikor Cher folyamatosan a Billboard Hot 100 slágerlistát ostromolta dalaival. Végül a harmadik felvonás a mai Chert hozza közel rajongóihoz.

Cher - Cher újra aktív

A musical csupán csak egy a számos munka közül, melyen az énekesnő épp dolgozik. Legújabb nagylemezének anyaga is épp most kerül a véglegesítés fázisába. Ha elkészül, ez lesz a 2002-es Living Proof óta az első, sorban pedig a 26. lemeze. Egyelőre annyi biztos, hogy lesz rajta egy duett Lady Gagával. A tervek szerint a rajongók idén karácsonykor már a fa alatt hallgathatják a dalokat.

Végezetül arról Twittelt az extravagáns szettjeiről is ismert csillag, hogy egy izgalmas és nagyszabású koncertturné, a Never Can Say Goodbye tour színpadi munkálataival is foglalatoskodik. Annak ellenére, hogy egyszer már jó hosszasan elköszönt, az elmúlt három évben sem mellőzte a rivaldafényt, hiszen 2008 és 2011. között Las Vegas-ban lépett fel a híres Colosseum exkluzív sztárjaként.

2012. 06. 27. 13:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Starship 2012. 06. 27. 14:08
Örülök neki , mindígis kedveltem Cher munkásságát :)
VENDÉG 2013. 09. 09. 16:12
SZUPER:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cher újra aktív cikk képei
Cher - Cher újra aktív Cher - Cher újra aktív