Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jimi Hendrix jégbe fagyva?

Jimi Hendrix - Jimi Hendrix jégbe fagyva?

Senki sem űz velünk morbid tréfát, csak arról van szó, hogy a népszerű rocksztárt is „jegelték” hazánk egyetlen Jégbárjában. A létesítményben a hűvösé és jégé a főszerep. Hendrix mellett megtalálható még gitárjának mása és John Lennon arcképe is. Mindkettő mesterien megmunkálva és jégbe olvasztva.

A csaknem 11 tonna jégből épült létesítményben szinte minden jégből készült, így a falak, a bútorok és az akvárium is, a jeges italokat pedig egy valódi jégpultnál rendelhetjük meg, és természetesen jégpohárból hajthatjuk fel. A Jégbár mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a fő alapanyag folyamatos párolgása miatt a jeges díszlet félévente megújul. M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok eddig is látható alkotásai mellett most egy ideig John Lennon és Jimi Hendrix jégbe fagyott mása csodálható meg. Ami még zenét illeti: egy élethű Jukebox is fellelhető előttük, természetesen jeges változatban.

Jimi Hendrix - Jimi Hendrix jégbe fagyva?

Reméljük a következő megújításnál újabb zenei tehetségeket láthatunk jeges környezetben. Mellesleg a kánikula ellen is remek kikapcsolódás a Váci utcai létesítmény.

2012. 06. 28. 14:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jimi Hendrix jégbe fagyva? cikk képei
Jimi Hendrix - Jimi Hendrix jégbe fagyva? Jimi Hendrix - Jimi Hendrix jégbe fagyva?