Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeáll a Spice Girls

Spice Girls - Újra összeáll a Spice Girls

A girl power nagykövetei 2000-ben szakítottak, majd egy turné erejéig 2007-ben újra összeálltak. A következő évi fellépéseket azonban már „családi kötöttségeikre” hivatkozva lemondták. Úgy tűnik, annyira jó barátnők, hogy nem bírták tovább, idén ismét együtt lép a nagy közönség elé Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel C és Mel B.

A 90-es évek legmeghatározóbb brit csaj bandája úgy döntött, egy róluk szóló musical kedvéért ismét összeáll. Még mielőtt sokan azt gondolnák, hogy az 1997-es Spice World című film színpadi adaptációjáról lenne szó, gyorsan megnyugtatjuk a kedélyeket: az ígéret szerint ez valami teljesen más lesz. A filmet az a Judy Craymer jegyzi, akinek a nevéhez köthető a sikeres Abba mozi, a Mamma Mia. A sztori főhőse egy fiatal, ambiciózus énekesnő, aki meglehetősen kaotikus családi háttérrel rendelkezik, de úgy dönt kézbe veszi az életét. sikerre, karrierre vágyik, ezért és jelentkezik egy tehetségkutató versenyre. Reméljük maga a film sokkal eredetibb lesz, mint a sztori.

Spice Girls - Újra összeáll a Spice Girls

A Viva Forever! élőben a Piccadilly Theatre színpadán lesz látható, a tervek szerint idén december 11-én.

2012. 07. 02. 16:28

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 02. 04. 10:44
Szeretem!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra összeáll a Spice Girls cikk képei
Spice Girls - Újra összeáll a Spice Girls Spice Girls - Újra összeáll a Spice Girls Spice Girls - Újra összeáll a Spice Girls