Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Rowland ismét Lil Wayne-el dolgozik

Kelly Rowland - Kelly Rowland ismét Lil Wayne-el dolgozik

Tegnap a Twitteren szellőztette meg a páros készülő új daluk, az Ice szövegének egy részletét, majd később a Youtube-ra is felkerült a dal előzetese, hogy kellőképpen felcsigázzák a közvélemény érdeklődését.

Az Ice egyébként Kelly Rowland készülő negyedik stúdióalbumának első kislemeze lesz. A nem kicsit erotikus töltetű opuszt Sean Garrett jegyzi. Garrett tollából származik többek között Usher slágere a Yeah! is, de írt már dalszöveget Ciara, Nicki Minaj vagy Mario lemezére is.

A lassú, soul-os lüktetésű Ice, - hűvös címe ellenére - igazán felperzseli a kedélyeket és garantáltan alaposan felforrósítja majd az érzelmeket. Legalábbis szövegével minden bizonnyal eléri ezt a hatást.

Az énekesnő és a repper nem most dolgoznak először együtt, korábban már készítettek egy közös slágert, a Motivation-t mely tavaly éppen ilyentájt birtokolta a No. 1 pozíciót a Billboard R&B/Hip-Hop dalok listáján. A duó nagyon bízik benne, hogy a vadiúj nóta túlszárnyalja majd első produktumuk sikerét. A szexuálisan túlfűtött nóta elképzelhető hogy az idei nyár legfülledtebb slágere lesz.

2012. 07. 04. 12:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly Rowland ismét Lil Wayne-el dolgozik cikk képei
Kelly Rowland - Kelly Rowland ismét Lil Wayne-el dolgozik Kelly Rowland - Kelly Rowland ismét Lil Wayne-el dolgozik