Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado

Nelly Furtado - Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado

Tavasszal az énekesnő menedzsmentje még azt hangoztatta, hogy Nelly ötödik stúdió albuma júniusban debütál, majd egy szűkszavú közleményben törölték a megjelenési dátumot. Nemrégiben viszont új - remélhetőleg végleges - időpont látott napvilágot: a vadiúj album szeptember 18-án kerül a boltok polcaira.

Hónapok óta rajongók ezrei követik figyelemmel a portugál származású kanadai énekesnő lemezének munkálatait. Nemcsak a megjelenési dátum körül volt némi bizonytalanság, de az anyag címét sem hozták sokáig nyilvánosságra. Egy ideig a misztikus T.S.I. néven beszéltek róla, mígnem maga a díva vetett véget a találgatásoknak egy Twitter bejegyzéssel, melyben elárulta a rövidítés jelentését. Így most már bizonyos, hogy Miss Furtado hamarosan érkező nagylemezének címe: The Spirit Indestructible (A lélek elpusztíthatatlan) lesz.

Nelly Furtado - Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado

Bár egyetlen szót nem szivárogtattak még ki a dallistáról, a jól informált pletykákból tudható, hogy az ez alkotás az első, teljesen angol nyelvű lemez lesz a 2006-os Loose óta, stílusát tekintve pedig a Whoa Nelly! anyagához fog visszanyúlni. Az albumról biztosan nem marad le a K’Naan-al közös Is Anybody Out There, valamint az első kimásolt kislemez dal, a Big Hoops (Bigger The Better) sem, melyhez már hivatalos klipp is készült.

A kanadai születésű énekesnő pályafutása során eddig több mint 16 millió lemezt és 18 millió kislemezt adott el világszerte. Tavaly Nelly a sztárok közül elsőként egy Twitter üzenetben ismerte be, hogy 2007-ben a Kadhafi család külön kérésére 45 perces privát koncertet adott a família tagjainak Torinóban, ezért a líbiai diktátor pontosan 1 millió dollárt fizetett neki. A fellépésről mélyen hallgattak, de a líbiai események kapcsán az énekesnő nyilvánosságra hozta a sajnálatos eseményt, és az 1 millió dolláros gázsiját az utolsó centig jótékonysági alapítványok között osztotta szét.

2012. 07. 05. 11:02

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado cikk képei
Nelly Furtado - Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado Nelly Furtado - Új lemezzel jelentkezik Nelly Furtado