Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos a BalatonSoundon!

Ákos - Ákos a BalatonSoundon!

Július 11-én, szerdán, a Heineken Balaton Sound 0. napján látható idén második alkalommal Ákos vadonatúj elektronikus zenei produkciója. A több mint két évtizede töretlen pályájú dalszerző-előadó idén igazán izgalmasnak ígérkező elektronikus előadást állított színpadra, amely vadonatúj dalok mellett a legnagyobb slágereket is felvonultatja, komoly látványtechnika kíséretében. A “2012-es szintirock” koncertprogramja a 20. VOLT Fesztiválon volt látható először, július 11-én pedig a BalatonSound vendége lesz.

A VOLT-on debütáló, nagyszabású elektronikus projekt az új dalok mellett a legizgalmasabb Ákos- és Bonanza-szerzeményeket vonultatja fel teljesen megújult formában. A kísérőzenekar is átalakult: két évtized után újra trióban láthatjuk zenélni Ákost, ezúttal Lepés Gábor szintetizátoros és Bánfalvi Sándor dobos kíséri.

Több mint egy év koncertszünet után Ákos a június végi, jubileumi VOLT Fesztiválon elsöprő sikerrel mutatta be az új projektet. Ezután a BalatonSound rendezvényén ad nagyszabású koncertet.

Ákos - Ákos a BalatonSoundon!

“A BalatonSound rendezvényét már nagyon várjuk, mert itt új közönség előtt is játszhatunk, ráadásul az elektronikus hangvételű új programunk itt igazán otthon érezheti magát. Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces. Több mint egy éve foglalkozunk az anyaggal, már két klipet is leforgattunk hozzá, őszre tervezzük az új albumot. A munka mindvégig remek szórakozást is jelentett. Remélem, ezt a lelkesedést a közönségre is sikerül majd átragasztanunk” – mondta el Ákos.

“Minden egyes dal új, elektronikus hangszerelést kapott: játszunk régi Bonanza-nótákat, ismertebb Ákos-slágereket és régi kedvenceinktől feldolgozásokat is. Számunkra fontos koncert a Sound, mert fiatal közönség előtt mutatkozhatunk be. Nagyon örültem ennek a meghívásnak, mert ezen a fesztiválon az elektronikus színtér egymástól nagyon eltérő stílusú képviselői jól megférnek egymás mellett, játszhat ott a legújabb, még feltörekvő DJ, a mellette levő színpadon egy világsztár producer pakolhatja a lemezeket, a nagyszínpadon meg olyan veteránok koncerteztek már, mint a Pet Shop Boys. Komoly próbaidőszak és egy igazán sikeres bemutatkozó koncert van mögöttünk: most szerdán a Balaton Soundra egy nagyszabású, látványos és izgalmas előadással jövünk, abban reménykedve, hogy a sok munka gyümölcsét szeretettel fogadja a közönség." - fűzte hozzá az énekes.

2012. 07. 09. 15:25

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos a BalatonSoundon! cikk képei
Ákos - Ákos a BalatonSoundon!Ákos - Ákos a BalatonSoundon!