Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adam Lambert zsűritag lesz?

Adam  Lambert - Adam Lambert zsűritag lesz?

Elképzelhető, hogy az American Idol legfrissebb szériájában Adam Lambert, az egykori versenyző is a zsűri székek egyikében fog ülni.

Az már bizonyos, hogy Jennifer Lopez még egy évadot vállat az Amerika szerte igen nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató verseny zsűrijében. A producerek pedig továbbra is lelkesen keresik az celebet, aki a következő etapban az ítészek gárdáját erősítené. Az egykori versenyző, Adam Lambert neve is lehetséges jelöltek között szerepel.

Az énekes, dalszerző a verseny 8. évadjának (2009.) 2. helyezettje. A megmérettetés alatt nem csak a közönség kedvence volt, de a zsűri is elismerően nyilatkozott tehetségéről. Mikor az egyik elődöntőn a hibátlan hangú srác a Mad World-öt énekelte (Gary Jules-féle, 2001-es változatot), a rendkívül kritikus Simon Cowell, az Idol történetében először, állva tapsolt.

Adam  Lambert - Adam Lambert zsűritag lesz?

Lambert debütáló albuma, a For Your Entertainment 2009 novemberében jelent meg. Legutóbbi albuma, a Tresspassing pedig 2012 májusában látott napvilágot és rögtön a Billboard 200-as listájának első helyén landolt.

Albuma készítésében olyanok működtek közre, mint Ryan Tedder, aki Beyoncé-val és Kelly Clarksonnal is dolgozott, Greg Wells, Katy Perry producere, a slágergyáros Max Martin, Rob Cavallo és Dr. Luke. A lemezén szereplő dalok közül néhánynak olyan sztárok az írói/társírói, mint Lady Gaga, Pink vagy Matthew Bellamy (Muse) Lambert szólóalbumának hangzása nagyon változatos, és igen sokoldalú: kicsit rockos, elektronikus, dance-es, helyenként pedig erősen pop beütésű. Izgalmas, mint ő maga.

Azért is érdekes választás lenne Adam, mert ő pontosan tudja, hiszen a saját bőrén tapasztalta meg az érzést, hogy milyen a másik, az előadói oldalon állni, és izgatottan várni a bírák észrevételeit. Talán ő képes lesz némi emocionális töltet is adni a véleményének, talán egy új, egyedi látásmódot tudna hozni a műsor megszokott rendjébe. A döntést izgatottan várjuk.

2012. 07. 09. 17:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adam Lambert zsűritag lesz? cikk képei
Adam  Lambert - Adam Lambert zsűritag lesz? Adam  Lambert - Adam Lambert zsűritag lesz?