Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön az új Sterby maxi!

Sterbinszky - Jön az új Sterby maxi!

November10-től már kapható a lemezboltokban Sterbinszky & Tranzident új kislemeze, a "Gates Of Mind". A maxin - a címadó dal club és rádió verziója mellett - Náksi vs. Brunner remixe is megtalálható.

A sikeres szerzőpáros ezúttal is kitett magáért: a fülbemászó dallamú "Gates Of Mind" igazi zenei ínyencfalat. Különlegességét többek között egy fiatal amerikai tehetség, Julie Uthup (művésznevén Jewls) közreműködésének köszönheti. A 21 éves amerikai énekesnőre a szegedi Sing Sing VIP termében figyelt fel Sterby, ahol a hölgy varázslatos énekhangjával nemcsak a barátait, hanem a DJ-t is elkápráztatta. Jewls örömmel fogadta el a népszerű lemezlovas felkérését, hogy énekelje fel készülőben lévő trance számukat, a "Gates Of Mind"-ot. Habár elmondása szerint életében először énekelt profi stúdióban, meglepően otthonosan mozgott ebben a számára még ismeretlen világban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint maga az elkészült dal, amelyet Julie bársonyosan csengő hangja még egyedibbé és érdekesebbé tesz. Az énekesnő Sterbinszky & Tranzident más számaiban is közreműködik; ezek Sterby előreláthatólag november végén megjelenő szerzőalbumának zenei repertoárját fogják színesíteni
Sterbinszky és Tranzident jelenleg nagy munkában vannak; Sonar Eclispe nevű, a Hit Space-től (Budapest, VII. kerület Wesselényi u. 27. Tel.: 06 1 322-25-19) vásárolt csúcsminőségű hangszerekkel felszerelt stúdiójukban éjt nappallá téve dolgoznak a nagylemezre kerülő közös trance számaikon, amelyek egyike a nemrégiben Magyarországon járt angol csapat, a Depeche Mode "It's No Good" című egykori slágerének feldolgozása lesz.

A szerzőpáros közel egy éves együttműködésének gyümölcseként olyan nagysikerű dalok születtek, mint például az egyik hazai mobilszolgáltató reklámzenéjének, Jamie Winchester és Hrutka Róbert "It's Your Life" -jának remixe, avagy Náksi vs. Brunner "Gyere Velem" című számának trance változata, illetőleg Didier Sinclair "Lovely Flight"-jának feldolgozása. Nemrégiben készítették el a közkedvelt magyar énekesnő, Betty Love legfrissebb dalának remixét. A "Kísérj El", amely már az ország 18 rádióállomásán hallható, jó eséllyel indul arra, hogy hamarosan a sikerlisták élére kerüljön.

Úgy tűnik, a Sterbinszky-Tranzident duó sohasem fogy ki az ötletekből, mindig képesek valami újdonsággal előrukkolni. Kíváncsian várjuk az új albumot, ám addig is irány a legközelebbi lemezbolt, nehogy elkapkodják az orrunk elől a "Gates Of Mind" maxi utolsó példányát!

2001. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 19. 0:00
Szuerintem Streby magyarország elsőszámú Dj-je és a többi csak utánna kullog...
Vendég 2008. 08. 11. 15:45
TBC: Csak így tovább Karcsi...!!
MeXx0626 2012. 06. 11. 12:11
Karesz!!!!:) HAjRÁÁ!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön az új Sterby maxi! cikk képei
Sterbinszky - Jön az új Sterby maxi!