Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Főszerepben a Green Day!

Green Day - Főszerepben a Green Day!

Neves rendezők és producerek közreműködésével forgatnak filmet a Green Day-ről, sőt mindjárt kettőt is.

Az első mozi Tim Lynch nevéhez köthető, aki korábban a Green Day: Bullet In a Bible producere volt. Lynch együtt fog dolgozni azzal a Tim Wheelerrel, aki társproducere és szerkesztője volt a The White Stripes - Under Great White Northern Lights című turnéfilmnek. Ők ketten fogják kameráikkal végigkísérni a banda készülő 3 új albumának, az Uno!, a Dos! és a Tre! munkálatait. A másik pedig a Green Day Dookie előtti időszakáról készül, és a zenekart hivatott bemutatni.

Green Day - Főszerepben a Green Day!

Billie Joe Armstrong elárulta, hogy a két Tim már az elmúlt másfél évben számos klubfellépésre és fesztiválkoncertre elkísérte őket, és rögzítették a banda minden színpadi ténykedését. "Szóval ez nem egy olyan film lesz, ahol ülünk és csak nyomjuk a szöveget, hanem mi a valódi rock 'n' roll életérzést akarjuk bemutatni és azt, hogy hogyan toljuk a rockot. Valójában csak szimplán hagyjuk, hogy az eseménynek közvetítsék a sztorit." – mondta a frontember.

A filmesek végig fogják követni a banda próbáit is mielőtt a zenekar repülőre szállna és útját Japánba, majd Európa felé venné, ahol a srácok számos fesztiválmeghívásnak tesznek eleget. A zenekar menedzsere és a kiadó (Warner Bros) képviselői remélik, hogy a film elkészülhet jövő év elejére, mert úgy tervezik, hogy a 2013 január 23-27. között megrendezésre kerülő Sundance Film Fesztiválon fogják először bemutatni.

További jó hír, hogy a Green Day újra együttműködésre készül Samuel Bayer-rel, aki számos klipet rendezett már banda dalaihoz, illetve ő rendezte a Bullet In a Bible-t is. Az első kislemez a készülő Uno! albumról az Oh Love lesz, amely pár nap múlva, pontosan július 16-án debütál, míg a nagylemez megjelenése szeptember 25-re várható.

2012. 07. 10. 14:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Bendzsy 2012. 07. 11. 14:28
Több már nem is kell!:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Főszerepben a Green Day! cikk képei
Green Day - Főszerepben a Green Day! Green Day - Főszerepben a Green Day!