Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már Slash-nek is van csillaga

slash - Már Slash-nek is van csillaga

Végre Slash is megkapta az őt igencsak megillető csillagot Hollywoodban, a Hírességek sétányán. Slash csillaga a Hard Rock Café előtt van, közvetlenül a Hollywood Boulevard-on.

Az ünnepi beszédet a cilinder viselő Charlie Sheen mondta a jeles eseményen, ahol az ünnepelt barátai is szép számmal megjelentek. Slash nagyon visszafogott volt, csak megköszönte, hogy jól megünnepelték, és reményét fejezte ki, hogy a gratulálók egy részével még személyesen is találkozhat. A beiktatás után a gitáros, valamint zenekari társa Myles Kennedy stílusosan egy privát akusztikus koncertet adtak a a csillag mögötti Hard Rock Café-ban.

slash - Már Slash-nek is van csillaga

Slash nevéhez eddig 100 millió eladott lemez, egy Grammy-díj (és 7 nevezés) fűződik, valamint ő a Time magazin szerint minden idők második legjobb gitárosa, Jimi Hendrix mögött.

A saját magáról elnevezett szólólemeze 2010-ben jelentet meg. Az album bizonyítja, hogy a Guns N' Roses-ból való kiválást követő hosszú útkeresés után végre önmagára talált. A lemez sokszínűsége, a zenész elképesztő szakmai alázata és a dalok professzionális hangszerelése olyan elementáris erővel hat, mely az albumot kétség kívül a 2010-es esztendő legemlékezetesebb kollekciójává emeli. Legújabb korongja, a Myles Kennedy közreműködésével készült Apocalyptic Love, idén május 21-én jelent meg, és egyből a Billboard Top 200 Albums Chart negyedik helyén nyitott.

A rajongók szerint nagyon kijárt már ez az elismerés a legendás gitár virtuóznak, aki szakmailag már sokat bizonyított, mégis kevésbé értékes és időtálló produktummal bíró sztárocskák már rendelkeznek a bűvös csillaggal. No de sebaj, örüljünk, hogy végre a döntőbizottságnak is eszébe jutott orvosolni ezt a hiányosságot.

2012. 07. 11. 12:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már Slash-nek is van csillaga cikk képei
slash - Már Slash-nek is van csillagaslash - Már Slash-nek is van csillaga