Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Késik a Paramore legújabb albuma

Paramore - Késik a Paramore legújabb albuma

A zeneileg leginkább az emo kategóriájába sorolható pop punk banda, a Paramore, már jó ideje azzal kecsegteti rajongóit, hogy hamarosan új albummal jelentkezik. Úgy tűnik a csapat alkotói válságba került, mert nemrég bejelentették, egyelőre határozatlan időre eltolták a korong megjelentetést. 

A rajongók már izgatottan várják az album debütálást, melynek címéről és megjelenési dátumáról sem tudtak nyilatkozni a tagok. A lángvörös hajú énekesnő, Hayley Williams nemrégiben azonban megosztott néhány új információt a hivatalos oldalukon az albummal kapcsolatban. Elmondása szerint nekiláttak már a negyedik korongnak és legújabb számuk stúdió felvételeinek is. Segítségükre lesz egy híres basszusgitáros-producer is, Justin Meldal-Johnsen.

Paramore - Késik a Paramore legújabb albuma

Az együttes tagjai szerint előreláthatólag 2013-ban fejezik be a munkálatokat, mivel nagyon lassú ütemben haladnak csak. Elhagyta őket az inspiráció, egy ideig a dalszövegírást sem élvezték, azonban januárra visszatért az ihlet, így elkészült az első dal, a Daydream, melyet mostanában rögzítenek. Hayley azt is elárulta, hogy a dalszövegek kevésbé lesznek szomorúak és melankolikusak, mint azt a korábbi lemezeken megszokhattuk.

Az együttes legutóbbi, azaz harmadik albuma a Brand New Eyes 2009. szeptember 29-én jelent meg, és ez az a korongjuk, amely mindeddig a legjobban teljesített a slágerlistákon. Az Alkonyat film rajongói is jól ismerik a csapatot, hiszen a mozi főcímzenéje, a Decode is a Paramore alkotása. A fanatikusoknak pedig csak annyit: kitartás, a jó munkához idő kell.

2012. 07. 16. 16:11

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

xtian 2012. 09. 17. 12:57
Az a véleményem, hogy hajrá nekik, türelmes leszek. A cikkről meg: Főcímzene? Én a záró creditekben hallottam a számot (innen ismertem egyáltalán meg a bandát). A kép is lehetne frissebb, hiszen a már nem ez a felállás...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Késik a Paramore legújabb albuma cikk képei
Paramore - Késik a Paramore legújabb albumaParamore - Késik a Paramore legújabb albuma