Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készített

Avril Lavigne - Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készített

A kanadai pop-rock énekes és dalszerző, Avril Lavigne, a híres-hírhedt Marilyn Mansonnal készített közös dalt, Avril ötödik albumára. A duett – ismerve az előadóit – bizonyára igazán energikus, pörgős rock zene lesz. Tőlük mi mást várnánk?

Avril nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az új album elkészült, már csak a végső simításokat végzik rajta, de megjelenésének időpontjáról egyelőre nem adott felvilágosítást. Az biztos, hogy a munkálatok fáradalmait Franciaországban pihente ki, ahol új tetoválásokat, illetve félig leborotvált frizurát csináltatott. Manson az MTV-nek nyilatkozva erősítette meg a hírt, miszerint igen, felénekeltek egy közös dalt, mely Avril vadiúj anyagán fog debütálni. A pletykák szerint a két előadó gyengéd érzelmeket táplál egymás iránt, Manson viszont azt mondta, hogy sosem járna Avrillel, mivel ő kanadai.

Avril Lavigne - Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készített

A két sztár külön-külön is igen aktív. A fiatal énekesnő legutóbbi albuma, a Goodbye Lullaby 2011. március 2-án jelent meg. Dalaiban a zongora, illetve az akusztikus gitárkíséret kapta a legfőbb szerepet. Az albumon található az Alice Csodaországban című fantasztikus film betétdala is, az Alice. Manson korongja, a Born Villain idén május 1-én került a boltok polcaira.

További érdekesség, hogy a Tim Burton-féle Alice Csodaországban mozi főszereplője ugyanaz a Johnny Depp, mint aki Manson albumához hozzácsapott bónusz dalban is közreműködik. Mr. Depp egyébként civilben is szoros barátságot ápol az extravagáns kinézetű sztárral. Lehet, hogy a tagadások ellenére, mégiscsak lehet valami Avril és Manson között, ami több, mint munkakapcsolat? Ha ez így van, akkor a bulvár úgyis kiszimatolja, mi pedig tájékoztatunk róla benneteket.

2012. 07. 17. 14:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készített cikk képei
Avril Lavigne - Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készítettAvril Lavigne - Avril Lavigne és Marilyn Manson duettet készített