Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Pink album érkezik

Pink - Új Pink album érkezik

Az énekes, színész és dalszerző, Alecia Beth Moore, azaz Pink, végre közzétette legújabb albumának borítóját. A The Truth About Love, mely sorban a vadóc sztár hatodik stúdió lemeze lesz, szeptember 18-án debütál, deluxe, illetve standard változatban.

Az album beharangozó felvétele, a Blow Me (One Last Kiss) című dal július 9-én jelent meg, és máris óriási siker. A neves zenei producer, Greg Kurstin irányította a munkát. A szintén közreműködő dalszerző-producer, Dan Wilson neve is már önmagában garancia a sikerre, hiszen neki köszönheti – többek között – Adele is a Someone Like You-t.

Pink új zenei anyagán a szerelem legkülönfélébb tónusait mutatja be, saját szemszögéből nézve. A szerelem lehet világos, sötét, vidám és szomorú – vallja.

Pink - Új Pink album érkezik

„Nagyjából negyven dalt írtam, szóval volt miből választani” – nyilatkozta, majd hozzátette: „Végül 14 számot pakoltunk fel a korongra, melyek mindegyike, vidám, pörgős, igazi rock and roll nóta, de van ballada is, de csak 2 a 14-ből. Iszonyúan élveztem, nagyszerű munka volt!”

A rajongók már régóta nagyon várják, hogy Pink valami újjal rukkoljon elő, hiszen legutóbbi albuma, a több mint 6 millió példányban értékesített Funhouse pont négy éve volt újdonság. No de semmi nem róható a sztár szemére, hiszen a hosszúra nyúlt pihenő alatt megújult: önmagával, férjével és kislányával foglalkozott. A pici Willow, annak ellenére, hogy még csak épp egy éves múlt, már a zongorázással próbálkozik. Reméljük olyan tehetséges lesz, mint az anyukája. Az album az előzetesekből ítélve nagyon sikeres lesz, hisz Pink feltöltődve, szuper formában, energiával telve ért vissza a pop bizniszbe, de mindenekelőtt végre egyensúlyba került önmagával és boldogsága szemmel látható.

2012. 07. 18. 14:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Pink album érkezik cikk képei
Pink - Új Pink album érkezik Pink - Új Pink album érkezik