Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Miley Cyrus LOL!

Miley Cyrus - Miley Cyrus LOL!

Miley Cyrus, a Hannah Montana filmsorozat sztárja, óriási változásokon ment keresztül. Számára az idei, a változások éve is egyben. Eljegyzés, új imázs, tetkók és egy vadiúj film ... és még csak július van!

A hazai mozikban július 19-től látható Miley Cyrus legújabb filmje, a LOL. Miley egy húsvér mai tinit alakít, Lolát, aki a Facebook és a Twitter korában ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint a többiek. A fim, amely a felnőtté válás és a szülőkkel való kapcsolatok témaköréhez nyújt egyfajta kézikönyvet napjaink fiataljai számára, olyan színészeket vonultat fel Miley mellett, mint Demi Moore, Ashley Greene, Austin Nichols vagy éppen Nora Dunn.

Miley Cyrus - Miley Cyrus LOL!

Miley élete mostanság olyan, mint egy hullámvasút. Idén június 6-án tette hivatalossá eljegyzését Liam Hemsworth színésszel, kivel már 2 éve együtt van. Az énekes/színésznő nemrégiben egy idézetet írt ki Twitterre, amiből arra következtettek a pletykalapok, hogy a románcnak máris vége és felbontják eljegyzésüket. A hír rekordsebességgel járta körbe az online társadalmat, de a főhős azóta már cáfolta az állítást.

Új imázst is hozott a 2012 a tini sztárból nővé cseperedett celebnek: kiszőkítette a haját és azt mondta, ezentúl minden képen kacsacsőrrel fog pózolni. Na persze ezt nem kell komolyan venni, valójában ezzel akarta világ tudtára adni, hogy elítéli azokat a csajszikat, akik csücsörítve szeretnének szexinek tűnni a képeken.

Vagányságát bizonyítva felvarratta magára a 16. tetoválását is, amely a középső ujján olvasható „Bad” felirat. Miley már tényleg nem az a kislány, akit a Hannah Montanaként megismerhettünk.

2012. 07. 23. 11:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Mogyika2000 2012. 07. 23. 15:10
Wow! Én már tudtam ezeket. De egyébként jól állt neki a barna haj de a szőke is jól áll neki. :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Miley Cyrus LOL! cikk képei
Miley Cyrus - Miley Cyrus LOL! Miley Cyrus - Miley Cyrus LOL!