Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Anastacia ötödször

Anastacia - Anastacia ötödször

Az amerikai popénekesnő, Anastacia novemberben jelentkezik ötödik stúdió albumával, mellyel saját bevallása szerint visszatér az ”sprock” stílushoz.

A „sprock” a Soul-Pop-Rock keverékét jelenti. A díva 2004-es albuma, az Anastacia is ”sprock” stílusban készült, mivel szerette volna ha hangja dinamikusabban, erőteljesebben szól. Úgy érezte, valami hiányzik az alap verzióból, nem elég dögös, így kitalálta, egy kicsit megrockosítja, de emellett mindenképpen szerette volna megtartani a popzenei hangzást is. Így jött létre a mix hangzásvilág, melyet „sprock”-nak nevezett el. A mostani album sprockosításában segédkezik Tim Pierce gitáros és a híres producer, Glenn Ballard, aki Michael Jackson, Alanis Morissette, vagy az Aerosmith korongjait is felügyelte.

Anastacia - Anastacia ötödször

Anastacia jelenleg is a lemez munkálataival van elfoglalva, ennek tanúbizonyságát fotók és videók formájában osztott meg rajongóival saját Twitter és Facebook oldalán. Pár napja egy kis összeállítást osztott meg a borítófotózásról.

A dögös hangú díva legutóbbi, 2008-as Heavy Rotation című albumán,egy szolidabb, érzelmesebb oldalát mutatta meg. Úgy tűnik itt az ideje egy kis erősítésnek. Kíváncsian várjuk!

2012. 07. 24. 13:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Anastacia ötödször cikk képei
Anastacia - Anastacia ötödször Anastacia - Anastacia ötödször