Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Minden szinten rock and roll

Campus Fesztivál - Minden szinten rock and roll

Tökéletes időjárás, száznál is több program, és teltházas érdeklődés jellemezte az ötödik Campus Fesztivál második napját.

A négy napos debreceni bulin nem csak a zenei programok számíthattak nagy érdeklődésre, hanem az a 75 civil szervezet is, akik kitelepültek a fesztiválra, vagy az idei újdonságként beharangozott Európai Nyelvek Utcájának ezerszínű kultúráját felvonultató egyetemi intézetek, nyelviskolák. Gasztronómia, színház, film, csoportos és egyéni beszélgetések, játékos vetélkedők, felsorolni sem lehet mennyi programot szerveztek a Civil Agóra köré, melynek valamennyi pontján kicsik és nagyok, családok vegyültek, ős fesztiválozókkal, hogy együtt kapcsolódjanak ki, míg a koncertek nem kezdődnek. A tegnap esti zenés produkciókból nehéz bárkit is kiemelni, valamennyi műfaj képviseltette magát, a legnagyobbak, vagy épp a legtehetségesebbek zenéltek az összes színpadon. Az este sztárvendége volt Ludmilla, a Road, a Magna Cum Laude, vagy épp Kőhalmi Zoltán dumaszínházas. Eljött Lovasi András a Kiscsillaggal, az Intim Torna Illegal, és az Animal Cannibals, éjféltől hatalmas bulit nyomott a Vadfruttik, miközben a Subscribe zúzta le intenzív műsorával a Dreher Arénát. A fesztivál legjobban várt koncertje nem kérdés, hogy a hazai pályás Tankcsapdáé volt. A Pepsi Nagyszínpad előtti téren gombostűnyi helyet sem lehetett találni, akkora érdeklődés várta Lukácsékat.

Campus Fesztivál - Minden szinten rock and roll

„A buli csak most kezdődik el…”, idézzük stílszerűen a tegnap esti klasszikust. A Campus Fesztivál ma délutántól tovább dübörög, ezúttal többek közt érkezik az Irie Maffia, a Republic, a prágai N.O.H.A., a Magashegyi Underground, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is. Este tíztől pedig jön a finn Apocalyptica, tehát egy nagyon ütős záró este lesz, ma is sok-sok jó programmal.

2012. 07. 28. 12:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Minden szinten rock and roll cikk képei
Campus Fesztivál - Minden szinten rock and rollCampus Fesztivál - Minden szinten rock and roll