Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos új dala a Class FM-en debütál

Ákos - Ákos új dala a Class FM-en debütál

Ákos augusztus 1-jén új dallal jelentkezik: a TIPIKUS SZTEREÓ az októberre tervezett stúdióalbumon szerepel majd. A szerzeményt elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat pedig most szerdán mutatkozik be a CLASS FM reggeli műsorában, a Morning Showban.

Ákos - Tipikus sztereó (premier teaser)

Ákos az Előkelő idegen után újabb dallal rukkol elő, amely majd az ősszel megjelenő stúdióalbumán szerepel. A slágergyanús Tipikus sztereó ezúttal a is a Class FM reggeli műsorában, a Morning Show-ban debütál augusztus 1-én. Az új szerzemény is ugyanazt a retro-szinti hangzást képviseli, mint elődje, az Előkelő idegen, a parodisztikus vonalat viszi tovább.

Ákos a “2012-es szintirock” koncertprogramjának legjobban várt állomása a 20. Sziget nulladik napja.

Ákos - Ákos új dala a Class FM-en debütál

“A Szigeten önálló előadásunk még nem volt: izgalmas kihívás lesz 24 év koncertezés után debütálni a 20. Sziget nagyszínpadán! Örülünk a megtisztelő meghívásnak, nagyszabású bulival készülünk, a nyáron ez lesz a leglátványosabb, leghosszabb koncertünk, nagyon készülünk erre a produkcióra. Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces. Több mint egy éve foglalkozunk az anyaggal, már két klipet is leforgattunk hozzá, őszre tervezzük az új albumot.” – mondta el Ákos, aki a Class FM Morning Show-jában további részleteket árul el a nagyszabású produkcióról és a készülő új lemezről.

2012. 07. 31. 14:28

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos új dala a Class FM-en debütál cikk képei
Ákos - Ákos új dala a Class FM-en debütálÁkos - Ákos új dala a Class FM-en debütál