Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Abszurd videó a Belmondotól

Belmondo - Abszurd videó a Belmondotól

A zenekar tagjai óriáscsecsemőnek öltöztek, és órákon át rosszalkodtak egy interaktív játékvárosban. A Gyereknek maradni című dal klipje mókás, de a szövegnek komoly üzenete van.

Belmondo - Gyereknek maradni

A videóklipet még júliusban a budapesti Nyugati téren, a MiniCity nevű interaktív gyerekvárosban forgatták. A klipet a FreshFabrik két tagja, Uglyay Kovács Levente és Oláh Szabolcs rendezte, fényképezte és vágta. A felvételeken a Belmondo tagjai az interneten keringő, több milliós nézettségű babamém videók mintájára óriáscsecsemőnek öltözve bébiételeket fröcskölnek szét, és óriás játékokkal szórakoznak. A pelenkás, szakállas férfiak látványa ugyanakkor csupán a felszín, hiszen a Gyereknek maradni valójában komoly dal.

A zenekar eddigi legabszurdabb klipjét az együttes egyik állandó üzenete ihlette, miszerint kevesek vállalják a felelősséget a tetteikért. Sokan szeretnék megúszni a döntéseiket és azok következményeit, tehát gyereknek maradni. A gondolat természetesen nem direkt, inkább annak áttételes megjelenítése. A figyelemfelkeltés volt a cél a meghökkentő képi és színvilággal – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere.

A zenekar augusztus 5-én és 8-án, a Sziget Fesztiválon, augusztus 18-án, Balatonbogláron, augusztus 20-án Nyírpazonyban, augusztus 25-én pedig a szegedi SZIN-en lép fel.

2012. 08. 02. 12:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 11. 06. 8:30
Nagyon jó!!Üdv:mama

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Abszurd videó a Belmondotól cikk képei
Belmondo - Abszurd videó a Belmondotól