Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lola mozifilmben?

Lola - Lola mozifilmben?

Óriási megtiszteltetés érte a fiatal énekesnőt a legújabb Disney/ Pixar animációs film a Merida, a bátor végefőcímdalának éneklésére kérték fel, melyhez Lengyelországban klipet is forgattak. Több környező ország énekesnője gyűlt össze egy lengyel kisvárosban, hogy részt vegyenek a forgatáson.

"Nagyon izgalmas volt, még soha nem vettem részt ilyen nagyszabású projektbe"n - mesélte Lola, aki hősiesen bírta a forgatás nehézségeit hiszen a klip egyes részeit a tűző napsütésben vették fel többen a stáb tagjai közül majdnem napszúrást is kaptak. "Nagyon meleg volt kint, én szerencsére megúsztam csak a vállam égett le egy picit. 2 napig tartott a forgatás, voltak éjszakai jelenetek is melyet egy sötét erdőben vettek fel nekem az volt a kedvencem."

Merida, a bátor
A titokzatos és zordon Skót-felföldön ősidők óta generációról generációra szállnak hősi csaták történetei és misztikus legendák. Fergus király és Elinor királyné leánya, a heves természetű, de kiváló íjász Merida, úgy dönt, kezébe veszi sorsát, és szakít a szent és sérthetetlen ősi hagyománnyal. Hiába érkezik a lánykérési ceremóniára három klán, élükön harsány földesurakkal, a hatalmas Lord MacGuffinnal, a goromba Lord Macintosh-sal és a civakodós Lord Dingwall-lal, Merida mindhárom elsőszülöttet kikosarazza. Tette totális káoszt robbant ki a királyságban, és amikor a szeszélyes öreg Boszorkányhoz fordul segítségéért, a varázslat balul sül el és végleg elszabadul a pokol. A királyságra leselkedő veszély Meridát arra ösztönzi, hogy mihamarabb megismerje az igazi bátorság mivoltát, hogy feloldja a szörnyű átkot, mielőtt túl késő lenne… A film egy szívvel-lélekkel teli óriási kaland emlékezetes karakterekkel és a már jól ismert Pixar humorral fűszerezve, melyet minden korosztály élvezni fog!

2012. 08. 04. 12:36

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 08. 03. 7:24
Szeretem!mama))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lola mozifilmben? cikk képei
Lola - Lola mozifilmben?