Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Best of Ákos a Szigeten

Ákos - Best of Ákos a Szigeten

Két és fél órányi dalcsokor, mintegy harminc nóta hangzik el Ákos első önálló szigetes koncertjén augusztus 7-én, a fesztivál Nulladik Napján. A nyár talán legnagyobb magyar koncertje felvonultatja Ákos eddigi daltermésének legjavát.

“Izgalmas kihívás lesz 24 év koncertezés után a Sziget Nulladik napján egy nagyszabású előadással debütálni a fesztivál nagyszínpadán. A nyáron ez lesz a leglátványosabb, leghosszabb koncertünk, nagyon készülünk erre a produkcióra”- nyilatkozta korábban Ákos, és most az is kiderül, mekkora is lesz ez a produkció.

Két és fél órányi dalcsokor, mintegy harminc nóta hangzik el Ákos első önálló szigetes koncertjén augusztus 7-én, a fesztivál Nulladik Napján. A nyár talán legnagyobb magyar koncertje felvonultatja Ákos eddigi daltermésének legjavát. Felcsendülnek majd a Bonanza örökbecsű nóták, mint az 1984, a Valami véget ér vagy az Elmondatott, s Ákos szólópályájának legismertebb szerzeményi, köztük az Adj hitet, a Hello, az Ikon vagy az Indiántánc. Ákos egy pár dal erejéig visszanyúl a 80-as évekbe s a kor legnagyobb slágereit értelmezi újra saját előadásban, és természetesen hallhatóak lesznek a legfrissebb dallamok is, mint az Előkelő idegen vagy a Tipikus sztereó című számok. Mindezt a legújabb, szintipop hangzásvilágban tálalva.

“Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces.” – mondta Ákos. S, hogy ez így is legyen, a színpadon Lepés Gábor szintetizátoros és Bánfalvi Sándor dobos segíti Ákost. Na meg további kétszáz ember a háttérben, hogy minden flottul menjen, látszódjon és hallatszódjon. A látványt 140 db nagy teljesítményű robotlámpa, 26 db trackpod és további ledes kiegészítő lámpák teszik teljessé. A színpadon a legkorszerűbb lézertechnika valamint időzített pirotechnika dúsítja a képet, a háttárvetítéseket egy nagyobb lakásnyi méretű, pontosabban 70 m2-es ledfalon követheti a közönség. Érdemes megjegyzeni, hogy minden dalhoz egyedileg készített kivetítések peregnek majd le. Na és érkezik a stábbal saját fodrász, stylist, masszőr és gyógytornász is, mert a tökéletesség titka a részletekben rejlik…

2012. 08. 06. 22:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Best of Ákos a Szigeten cikk képei
Ákos - Best of Ákos a Szigeten