Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga újra a címlapon

Lady GaGa - Lady Gaga újra a címlapon

Ebben az évben már másodszor lesz a Vogue címlaplánya Lady Gaga. A „Born This Way” sztárja ugyanis az ikonikus magazin szeptemberi kiadásának borítóján fog pózolni.

A képeket egyébként az énekesnő maga tette közzé Twitter profilján, a „Bocsi Anna, de a srácok a metróban könyörögtek érte!” –megjegyzéssel (Anna Wintour divatkirálynő, az amerikai Vogue nagyhatalmű főszerkesztője).

A fotók tanulsága szerint Gaga kócos szőke hajjal és földig érő, lila lepelben pózolt Mert & Marcus kamerájának. A látványt maga Grace Coddington, a magazin kreatív igazgatója álmodta meg. Gaga csábító, szőke lion-esque frizurával látható, teste köré egy Marc Jacobs fukszia lila köntös csavarodik, amely mesterien hullámzik a csípőjénél és sellővé változtatja Miss Extravaganzát. Gaga azzal viccelődött egy Twitter bejegyzésben, hogy úgy néz ki mint RuPaul és a Muppet show Topi macijának keveréke.

Lady GaGa - Lady Gaga újra a címlapon

Bár a fotókon a haja kissé sokkoló,ezt a tényt leszámítva az extrém szettekben pompázó sztár vouge-os megjelenése - a korábbi fellépő ruháit ismerve - sokkal illedelmesebb (talán kicsit negédesebb is), mint az várható volt.

Az augusztus 14-től megvásárolható divatmagazinban interjú is olvasható Gagával, aki mesél világ körüli turnéjáról, híres húscafatos kreációjáról, illetve hamarosan piacra kerülő fekete parfümjéről is.

2012. 08. 10. 14:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga újra a címlapon cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga újra a címlapon Lady GaGa - Lady Gaga újra a címlapon