Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna lesz Oprah vendége

Rihanna - Rihanna lesz Oprah vendége

Újabb, magánéleti botrányairól is híres sztár adott interjút az amerikai televíziózás egyik legnépszerűbb talkshow-házigazdájának. Oprah Winfrey ezúttal Rihannával beszélgetett Next Chapter (Következő fejezet) című műsorában. Az interjú közben a „Where Have You Been” sztárja bemutatta imádott szülőföldjét, Barbadost is. A beszélgetés augusztus 19-én lesz látható.

A két hölgy kedélyesen elcsevegett arról is, hogy hogyan élte meg Rihanna a hirtelen és nagyon fiatalon jött sikert, mit jelent számára az ismertség, és hogyan tanulta meg kezelni a rajongókat. Amikor Oprah Rihannát volt szerelméhez, az énekes Chris Brownhoz fűződő kapcsolatáról (mint ismeretes Brown többször bántalmazta Rihannát) faggatta, a bájos sztár könnyeivel küszködve mesélt szakításukról. „Kínos volt, zavarba ejtő és megalázó. A legjobb barátomat veszítettem el.” - mondta. Mindemellett azt is bevallotta beszélgetőtársának, hogy sokszor volt sértődött, többször érezte magát nagyon mélyen, sőt a haraggal is meg kellett küzdenie.

Rihanna - Rihanna lesz Oprah vendége

A műsorvezető állítólag kellemesen meglepődött azon, mennyire frissítő és közvetlen Rihanna. „Milyen kellemes meglepetés Rihanna! Korábban csak fotóit és szexi klippjeit láttam. Ezek alapján nem is sok jót gondoltam róla. És az igazság milyen messze áll ettől! Előzékeny volt és kedves. Érzékeny és sebezhető oldalát is megmutatta, miközben engem is Barbados rajongójává tett, mert olyan szeretettel mesélt erről az aprócska szigetről, hogy nem tudtam ellenállni. Azt hiszem maximálisan sikerült megértenem és megismernem ennek a szépséges hölgynek a valódi énjét. Az interjú augusztus 19-én kerül adásba. Nem akarok versenyezni az olimpiával. De megéri várni rá!”- hívta fel a figyelmet a show-ra Winfrey.

Az előzetesek arról nem szólnak, hogy vajon érintik-e a műsorban Rihanna és a Nivea cég felbomló együttműködését. A napokban ugyanis a Nivea új vezetője, Stefan Heidenreich azt mondta, hogy tavaly leszerződött barbadosi énekesnő nem illik bele a globális bőrápolási márka családbarát arculatába. A cég egyik reklámjában egy család látható, amelynek tagjai Nivea krémmel kenik magukat, miközben az énekesnő California King Bed című slágere szól a háttérben. A számhoz tartozó eredeti videoklipben azonban az előadó harisnyában és fehérneműben vonaglik egy ágyon, egy szintén lengén öltözött férfival. Heidenreich szerint nem lehet összefüggésbe hozni Rihannát a bizalom, a család és a megbízhatóság értékekkel felruházott német márka termékeivel. Hogy mi lesz a együttműködés vége még nem tudni, de gyanítjuk hamarosan a bulvársajtóból ez is kiderül majd.

2012. 08. 13. 13:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna lesz Oprah vendége cikk képei
Rihanna - Rihanna lesz Oprah vendége Rihanna - Rihanna lesz Oprah vendége