Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ma debütál az új Taylor Swift dal

Taylor Swift - Ma debütál az új Taylor Swift dal

Taylor Swift tudja hogyan kell szenzációt kelteni. Ennek kétségbevonhatatlan jelét adta hétfő este, mikor felkerült a YouToube-ra videója, ahol legnagyobb rajongói körében kedélyesen válaszolt a legkülönfélébb kérdésekre, majd a cseverészés közben bedobta a nagy hírt: kedden bemutatja legújabb számát, ősszel pedig jön az új album.

„Adnod kell magadnak egy kis időt, hogy megélj bizonyos dolgokat, hogy aztán ismét álmodni tudj.” – kezdte - „Van egy jó hírem, amelyet feltétlenül meg akarok osztani veletek: az új albumom október 22-én jelenik meg!”– mondta a tömegnek. Mint kiderült, a korong címe: Red, és Swift a borítót is megmutatta a videón. Azt is elárulta, hogy jelenleg az utolsó simításokat végzik a zenei anyagon, és nagyon izgatott, hogy elmondhatta ezt a csodás hírt.

Taylor Swift - Ma debütál az új Taylor Swift dal

Mikor arról kérdezték honnan a név, azt felelte: „A korongon szerepel egy dal, amely azokról az érzéseimről szól, amelyeket az elmúlt 2 évben megéltem. Ennek a számnak a címe Red. Mivel nagyon közel áll hozzám ez a szám, szerettem volna ha az album is ezt a címet kapja. Az új korongra 16 sláger kerül fel, többek között egy duett Ed Sheerannel. Erről a 22 éves előadó így nyilatkozott: "Rengeteg dalt írtam, nagyjából 30-at, és igen nehéz volt kiválasztani a befutókat. Nagyon izgatott vagyok amiatt, vajon hogyan fogadják majd a rajongók a lemezt és új zenei irány, amit képviselek.”

Az első kislemez a Red-ről a We Are Never Ever Getting Back Together lesz, amely ma debütál az iTunes–on éjfélkor, és a szőke szépség saját bevallása szerint ezt az exének írta.

Arra a rajongói kérdésre, hogy lesz-e turné, annyit válaszolt, hogy nagyon szeretné minél több helyen élőben is bemutatni a lemezt, de pontos részleteket nem tud mondani, de nagyon reméli, hogy hamarosan beszámolhat a koncertek időpontjáról és helyszíneiről.

2012. 08. 14. 11:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ma debütál az új Taylor Swift dal cikk képei
Taylor Swift - Ma debütál az új Taylor Swift dalTaylor Swift - Ma debütál az új Taylor Swift dal