Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal

Robert Pattinson - A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal

Élőben csetelhetnek a Robert Pattinson rajongók kedvencükkel az MTV-n augusztus 16-án, amikor is Pattinson kulisszatitkokat árul el legutóbbi filmje, a Cosmopolis forgatásáról.

Az MTV News című műsorban csütörtök este 7.49-től 30 percen át Josh Horowitz faggatja a sármos színészt közvetlenül azután, hogy a Cosmopolis filmhez készült klipp debütál a csatornán. A rajongók az mtv.com oldalon és Twitteren is követhetik a beszélgetést, és kérdéseket is tehetnek fel a sztárnak.

Azok, akit ismerik Pattinson munkásságot pontosan ismerik a filmet, azoknak, akik viszont nem naprakészek a lányok kedvencéből, íme néhány momentum:

Robert Pattinson - A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal

A francia-kanadai-portugál-olasz kooprodukcióban készült filmdrámát idén májusban mutatták be a mozikban, rendezője David Cronenberg. A film Don DeLillo azonos című regénye alapján készült, középpontjában egy karizmatikus milliárdos áll. A sztori szerint New Yorkban teljes a zűrzavar, a kapitalizmus a végóráit éli. Eric Packer (Robert Pattinson) a milliárdos aranyifjú beül hófehér limuzinjába. Míg az Egyesült Államok elnökének látogatása miatt megbénul egész Manhattan, őt csak egy dolog érdekli: el akar jutni a város túlsó felén dolgozó fodrászához. Ám ahogy az órák telnek, a káosz úrrá lesz mindenen, és ő tehetetlenül nézi, ahogy birodalma összeomlik. Ráadásul biztos benne, hogy valaki meg akarja gyilkolni. De mikor és hol? Élete legfontosabb 24 órája következik. A főbb szerepekben Juliette Binoche, Sarah Gadon, Mathieu Amalric, Jay Baruchel, Kevin Durand, K'Naan, Emily Hampshire, Samantha Morton és Paul Giamatti játssza.

Pattinson fanatikusok! Ne felejtsétek, akár a Ti kérdéseitekre is válaszolhat Robert, ha követitek az MTV műsorát csütörtökön este.

2012. 08. 14. 13:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pevi58 2012. 08. 15. 11:12
Láttam a filmet. Nagyon kedvelem R.Pattinsont. Eddig minden filmjét láttam. A Cosmopolis-ban (is) nagyon jól alakított. Bár nekem nem ez a film a kedvencem, mert eléggé elvont. De ő nagyon jól játszott. A Belami - mint film - jobban tetszett, ebben is kitűnő volt.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal cikk képei
Robert Pattinson - A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal Robert Pattinson - A szerencsések élőben beszélgethetnek Robert Pattinsonnal