Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

SZIN: Tisza parti forró ritmusok

Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN: Tisza parti forró ritmusok

A SZINen a mambó királya, az új albumot – ki gondolta volna, hogy még hallunk róla? - bemutató Lou Bega gondoskodik arról, hogy a közönség szingliként érkező tagjai párosan távozzanak a koncertjéről, a már egymásra találtak még szorosabban bújjanak egymáshoz tánc közben. A szegedi mediterráneumban a fülledtség nem csak az időjárás függvénye lesz: igazi pezsdítő, forró hangulat várja a fesztiválozókat augusztus végén.

Az amerikai Yellowcard is vadiúj lemezével pörgeti majd a pulzust, a Parov Stelar Band a dögös Cleo Pantherrel és szintén új koronggal érkezik, a kanadai DJ fenomén Luke Fair pedig igazi, szívből jövő, csontig hatoló zenét kever majd a SZINezőknek. Már csak egy hét, és indul a legtüzesebb nyárzáró.

Lesz még új zene a fentieken kívül is: a Parov Stelar Band tavasszal megjelent, The Princess című lemezét is elhozza a Partfürdőre. Az újdonsült apuka bandája garancia a hatalmas bulira, amin Cleo Panther énekesnő nem csak a hangjával kápráztat el, hanem olyan színpadi jelenséget jelent, amibe nemtől függetlenül mindenki belezúg már az első szám alatt. Akit még – a rengeteg más külföldi és magyar fellépő mellett – érdemes nagyon várni, az az amerikai DJ guru, a house szerelmese, a mindig szívből zenélő Luke Fair. A lemezlovas a groove-os house-on és technón át a progresszív funkig és az elektróig terjedő zenei skálájáról úgy fog válogatni, hogy mindenkit kellemesen megizzasszon a szegedi éjszakában.

2012. 08. 16. 13:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 08. 20. 7:46
Jó!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

SZIN: Tisza parti forró ritmusok cikk képei
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN: Tisza parti forró ritmusok