Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Muse: új lemez és koncert Budapesten

Muse - Muse: új lemez és koncert Budapesten

A 2000-es évek egyik legsikeresebb brit rockzenekara, a Muse jól kiéhezteti híveit: szinte vasvillával kell kihúzni belőlük némi infót készülő új albumukról. Mindeddig úgy tudtuk, nem megerősített híresztelések szerint, hogy a hatodik lemezük, melyet a The 2nd Law címen emlegetnek, valamikor szeptember közepén fog megjelenni.

Azt már lehet sejteni, hogy valami radikális váltásra készülnek, ugyanis pár hónapja a banda basszusgitárosa, Christopher Wolstenholme egy interjúban „radikálisan eltérő” új lemezről beszélt és azt ígérte, ezzel az anyaggal a zenekar meghúzza azt a bizonyos választóvonalat karrierjében. Az énekes-frontember Matt Bellamy pedig az elektronika erősödő hatását emelte ki az őszre ígért új albumon.

Muse - Muse: új lemez és koncert Budapesten

Pár napja az alábbi hírt közölték a nagyvilággal saját hivatalos oldalunkon: „Örömmel jelentjük be, hogy az új album első kislemeze, a Madness augusztus 20-án kerül a rádiókhoz. A The 2nd Law címre hallgató album pedig október elsején kerül a boltok polcaira. Bocsássatok meg nekünk a csúszásért, de higgyétek el, megéri várni!"

A magyar rajongók élőben is hallgathatják majd az új irányt, hiszen a banda Budapesten, a Papp László Sportarénában fog zúzni november 20-án, este 8 órától.

2012. 08. 16. 13:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Muse: új lemez és koncert Budapesten cikk képei
Muse - Muse: új lemez és koncert Budapesten Muse - Muse: új lemez és koncert Budapesten Muse - Muse: új lemez és koncert Budapesten