Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Glitterfürdő Darkness módra

Darkness - Glitterfürdő Darkness módra

A Hawkins fivérek által alapított Darkness végre új albummal rukkolt elő. Mondhatnánk úgy is a sok pihenő, rehab és egyéb elfoglaltságok után végre visszatérnek a zenei iparba. A Hot Cakes a banda harmadik stúdió albuma, mely tegnap, azaz augusztus 20-án jelent meg Angliában, az amerikai rajongók pedig augusztus 21-én vehetik kezükbe a korongot.

A lowestofti (Suffolk, UK) glam-glitter csapat 2003-ban robbant be a zenei világba a Permission to Land című debütáló albummal, feltámasztva a glam rock legszebb hagyományait, a Queen és David Bowie nyomdokain. Ezt 2005-ben követte a One way ticket to Hell … and back album. A glam külsőségeit és zenei megoldásait a hard rockkal keverő stílusuk egyből felismerhető. Az énekes-gitáros Justin Hawkins személyisége megosztó, ám a néha operaénekeseket megszégyenítő vokális képességei mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Bár már 2011-ben bejelentették, hogy újra együtt dolgoznak, a lemez piacra dobására mostanáig kellett várni. Hawkins így beszélt az új produktumról:

Darkness - Glitterfürdő Darkness módra

„A Hot Cakes egyfajta visszatérés az első albumunk zenei vonalához, alkalmanként viszont a második lemezünk fényűző momentumaira hasonlít. Elégedettek vagyunk a koronggal és már nagyon várjuk a rajongók visszajelzéseit. Valójában már egy ideje az élő fellépéseinken játszunk számokat az albumról, szóval némi fogalmunk már van a fogadtatásról. Valahányszor egy új dalt szólaltatunk meg, az olyan érzés, mintha egy erős és vad szerelmi rituálé alakulna ki köztem és a rajongók között." - mondta Hawkins.

A bennfentesek szerint a Darkness legjobb formáját kapjuk ezen a lemezen. Kemény vonalas gitár szólók, fejhangon sikítások. Abból viszont jó sok. Az összkép tehát nem változott semmit.

2012. 08. 21. 9:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Glitterfürdő Darkness módra cikk képei
Darkness - Glitterfürdő Darkness módraDarkness - Glitterfürdő Darkness módra