Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng

 - A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng

Médiatörténelmet ír a 89.5 Music Fm: augusztus 27-től egy hétig vendégül látják konkurens reggeli műsorukat, a Bumerángot. Budapest legfrissebb rádiója így fejezi ki szolidaritását a Neo Fm ellehetetlenült dolgozói mellett.

Magyarországon soha nem volt még példa arra, amire a 89.5 Music Fm készül. A budapesti rádióállomás nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kifejezi szolidaritását a Neo Fm új tulajdonosa miatt ellehetetlenült rádiósok mellett, augusztus 27-től ugyanis egy héten át a Bumeráng rendelkezésére bocsátja frekvenciáját.

"Amíg az Önindító című reggeli műsorunk stábja, Harsányi Levente, Hajdu Steve és Pordán Petra a megérdemelt szabadságukat töltik, a Music Fm vezetése egy hétre meghívta stúdiójába az ország egyik leghallgatottabb és legsikeresebb reggeli showját, a Bumerángot" - olvasható a Music Fm közleményében.

 - A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng

"Jóleső érzés, hogy a rádiósok így összetartanak és az is, hogy ha csak rövid időre ugyan, de újra együtt lehetünk a hallgatóinkkal. Így legalább alkalmunk lesz méltó módon elbúcsúzni, reméljük, nem hosszú időre..." - nyilatkozta Bochkor Gábor.

Három hét kényszerhallgatás után augusztus 27-én, hétfőn reggel háromnegyed hat után hat perccel ismét felcsendül majd az ismert szignál, ami több millió ember emlékezetébe égett bele, és ami úgy kezdődik: "Ha Neked nem elég a kávé..."

A jövő héten tehát hétfőtől péntekig minden reggel a rádiózás nagyágyúi ébresztik a hallgatókat a 89.5 Music Fm-en, ezzel a lépéssel is igazolva a rádió szlogenjét: 89.5 Music Fm - Összehoz minket...

2012. 08. 22. 9:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng cikk képei
 - A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng - A Music Fm-en tér vissza a Bumeráng