Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztáresküvő a láthatáron

Avril Lavigne - Sztáresküvő a láthatáron

A Nickelback frontembere, a 37 esztendős Chad Kroeger eljegyezte a nála 10 évvel fiatalabb vadóc énekesnőt, Avril Lavigne-t. A hírek szerint a pár 6 hónapja találkozgat, kapcsolatukat eddig titkolták a nyilvánosság előtt. Most, hogy fordulóponthoz érkezett életük, úgy döntöttek rajongóikkal is megosztják a nagy hírt.

Kapcsolatuk februárban kezdődött, amikor közösen kezdtek dalokat írni Lavigne készülő új albumára. A hivatalos közlemény szerint a dögös rocker augusztus 8-án kérte meg a lány kezét egy 15 karátos gyémántgyűrűvel. „Chad mellett igazán boldog Avril. Mindketten nagyon várják már az esküvőt.” – mondta az énekesnő szóvivője.

Míg a rajongókat kissé meglepte a bejelentés, addig a pár barátai és zenésztársai nagyon pozitívan nyilatkoznak és támogatásukról biztosították a párt. Mint ismeretes, a 27 esztendős Avril korábban már volt házas, míg Chad most először fogja magát hivatalosan is elkötelezni. Az énekesnő előző párja SUM41-ből ismert Deryck Whibley volt, románcuk három évig tartott. Reméljük, a mostani kapcsolata boldogabb és jóval hosszabb is lesz.

Avril Lavigne - Sztáresküvő a láthatáron

Foto: Getty

2012. 08. 23. 10:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztáresküvő a láthatáron cikk képei
Avril Lavigne - Sztáresküvő a láthatáron Avril Lavigne - Sztáresküvő a láthatáron Avril Lavigne - Sztáresküvő a láthatáron