Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből

Barbra Streisand - Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből

Barbra Streisand az elmúlt 5 évtizedben több mint 60 albumot jelentetett meg. A stúdiómunkálatok során, szinte kivétel nélkül készültek olyan felvételek, amelyek végül nem kerültek fel a lemezekre. Ezeket az eredeti felvételeket az énekesnő magánygyűjteményében őrzi. Most elérkezettnek látta az időt, hogy a soha nem hallott dalok közül kiválasszon 11-et, és megörvendeztesse velük rajongóit.

A gyűjtemény 1963-tól napjainkig vegyesen tartalmaz dalokat. Azt, hogy mely dalok kerüljenek fel a korongra, Barbra válogatta ki. Az elmúlt évben fáradtságot nem kímélve végighallgatta a kópiákat, míg összeállt a különleges anyag, amely a Release Me címet kapta, és október 8-án kerül a boltok polcaira. A válogatás során az volt a legfőbb szempont, hogy a dalok megőrizzék azokat a hangulatokat, ahogyan és amilyenné eredetileg keverték őket.

Barbra Streisand - Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből

Az albummal kapcsolatban Streisand a következőket nyilatkozta: “Annak örülök a legjobban, hogy még mindig nagyszerű érzéseim vannak ezekkel a dalokkal kapcsolatban. Elvarázsoltak engem azokban az időkben… és még most is. Ha most meghallgatom őket, úgy gondolok magamra, hogy Ez a lány nem is volt olyan rossz.”

Barbra Streisand páratlan karrierje alatt eddig 10 Grammy-díjat nyert, valamint 51 arany, 30 platina és 13 multiplatina album fűződik a nevéhez. Színésznőként nyújtott kimagasló teljesítményét kétszer Oscar-díjjal, ötször Emmy szobrocskával és 12 alkalommal Golden Globe-al ismerték el. Mindemellett ült a rendezői székben is, volt producer, forgatókönyvíró, fényképész, író. Az egyik legjótékonyabb sztár címet is kiérdemelhetné, hiszen alapítványa a The Streisand Foundation több millió dollár támogatást oszt szét.

A Release Me teljes tracklistája:
1. Being Good Isn’t Good Enough (from Hallelujah, Baby!)
2. Didn’t We
3. Willow Weep For Me
4. Try To Win A Friend
5. I Think It’s Going To Rain Today
6. With One More Look At You (from A Star Is Born)
7. Lost In Wonderland
8. How Are Things In Glocca Morra? / Heather On The Hill (from Finian’s Rainbow / Brigadoon)
9. Mother And Child
10. If It’s Meant To Be
11. Home (from The Wiz)

2012. 08. 28. 17:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből cikk képei
Barbra Streisand - Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből Barbra Streisand - Új Barbra Streisand album, eddig kiadatlan felvételekből