Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát

Will.I.Am - Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát

Az elsősorban a Black Eyed Peas-ből ismert, de szólóban is sikeres Will.I.Am kedden egyenesen a Marsról mutatta be új dalát, a Reach For The Stars-t.

Will.I.Am-ről ismert, hogy szenvedélyes megszállottja a tudomány világának, elsősorban a technológiai fejlesztések és az űrkutatás rajongója. Elmondása szerint új dala arról szól, milyen elkötelezett követője a tudományos ismereteknek és mindent megtesz népszerűsítésükért. A rapper és producer éppen ezért most a NASA-val fogott össze, hogy a nemrég a Marson leszálló Curiosity (kíváncsiság) névre keresztelt marsjáró hangszóróit használva mutathassa be új szerzeményét.

Will.I.Am - Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát

A számot a NASA egy tudományos-népszerűsítő esemény keretében mutatta be augusztus 28-án kedden, pasadenai laboratóriumában. A premier idejére a helyszínre érkező Will.I.Am az ott összegyűlt diákoknak tartott előadást a Marsról és arról, milyen technológia teszi lehetővé, a dal megszólalását a bolygón. A hamarosan új lemezzel jelentkező énekesnek ezzel egy régi álma vált valóra. Továbbá Will.I.Am jótékonysági szervezete, a I.am.angel Alapítvány is bejelentett egy komoly új kezdeményezést a NASA-val karöltve. Az alapítvány célja, hogy digitális eszközökkel szereljen fel minél több óvodát és iskolát.

2012. 08. 31. 9:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát cikk képei
Will.I.Am - Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát Will.I.Am - Will.I.Am a Marsról mutatta be új számát