Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A vörös Perry nem zsűrizik

Kate Perry - A vörös Perry nem zsűrizik

Vörös démonná változtatta a L'Officiel kreatív csapata a népszerű énekesnőt. A divatmagazin szeptemberi számának címoldalán pózol Katy répaszínű frizurával.

A hajszín a legújabb smink – állítják a divat fanatikusok, és elnézve a mai sztárokat mindez akár igaz is lehet, hiszen Miley Cyrus, Kelly Clarkson, Madonna és Lady Gaga is előszeretettel pózol időről időre más árnyalatokkal a fején. De Katyn kívül talán nincs még egy olyan előadó manapság a „sóbizniszben” aki a szivárvány minden árnyalatát horda volna már. Volt már barna, szőke, fekete, lila, pink és most a népszerű lap ötlete nyomán - jelezve a közelgő őszt - vörös tincseket kapott.

Kate Perry - A vörös Perry nem zsűrizik

A képet Cuneyt Akeroglu fotózta, és Katheryn barackszínű ruhában, rózsaszín sminkben és feltűnő színű parókában villog. Mintha nem is Perry pózolna képeken, annyira más lett a karaktere a répavörös frizurával. A képek viszont gyönyörűek. Ha másért nem is, a lap hasábjain közölt igazán stílusos fotósorozatért érdemes egy kis figyelmet szentelni a francia lap legfrissebb kiadására.

Manapság elég sűrű a 27 esztendős híresség élete. Pár hét együtt járás után nemrég szakított John Mayerrel és amerikai sajtóértesülések szerint a napokban visszautasította az American Idol ajánlatát. Állítólag a műsor producerei 18 millió dollárt ajánlottak fel zsűrizésért, amit látva Katy vonakodását feltoltak 20 millióra. Perry viszont még így sem fogadta el a felkérést,  mondván: úgy érzi  nem lenne megfelelő lépés a karrierjében.

2012. 08. 31. 15:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A vörös Perry nem zsűrizik cikk képei
Kate Perry - A vörös Perry nem zsűrizik Kate Perry - A vörös Perry nem zsűrizik