Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Érkezik az új Robbie Williams lemez!

Robbie Williams - Érkezik az új Robbie Williams lemez!

Take The Crown címmel, 2012. november 5-én fog megjelenni Robbie Williams kilencedik stúdióalbuma. A lemezt Los Angelesben rögzítettek Jacknife Lee producer felügyelete mellett. A  Reality killed the video star című anyag 2009-es debütálása óta ez Robbie első önálló stúdiólemeze.

Robbie Williams, bár még a 40.életévét sem töltötte be, többszörös rekordernek mondhatja magát. Eddig világszerte több mint 60 millió lemezt adott el, ráadásul többször nyerte meg a Brit Awardot, mint bárki más a történelemben, pontosan 17 alkalommal. Karrierje 1990-ben a Take That együttessel kezdődött, akikkel közösen 25 millió lemezt adtak el, majd öt év után otthagyta a bandát és szólókarrierbe kezdett. Ezután több albumot adott el az  Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes valaha.

 Williams szerepel a Guiness Rekordok Könyvében is 2006-ban, amikor meghirdette világkörüli turnéját, mert egyetlenegy nap alatt 1,6 millió koncertjegyet adott el. Miután megszavazták a '90-es évek legnagyobb művészének -  2004-ben – bekerült a UK Music Hall of Fame-be. Ráadásul a Take That visszatérő lemeze a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

„A Take That két évvel ezelőtti újraegyesülése után mindenképpen vissza akartam térni egy saját lemezzel.” – mondta Robbie.

Az album felvezető kislemeze a Candy lesz, mely október 29-én mutatkozik be. A dal társszerzője Gary Barlow.

„A Candy egy valódi nyári dal. Egy lányról szól, aki azt gondolja magáról, hogy tökéletes. És valójában az is, de talán egy picit aljas a mindennapokban. Néhány dal akár évekig is íródhat, és van arra is példa, hogy egy nóta csak úgy egyszerűen jön, minden erőlködés nélkül, és szinte semmit sem kell alakítani rajta. Na ez pont ilyen. Igazából nem tudom, hogy mi inspirált a megírására, de egyszer csak itt volt a dallam a fejemben, lejegeztem, és megszületett.” -mondta Williams a kislemezről.  Ez tényleg rém egyszerű...


Take The Crown tracklista:
 
BE A BOY
GOSPEL
CANDY
DIFFERENT
SHIT ON THE RADIO
ALL THAT I WANT
HUNTING FOR YOU
INTO THE SILENCE
HEY WOW YEAH YEAH
NOT LIKE THE OTHERS
LOSERS (featuring Lissie)
 

2012. 09. 03. 18:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Érkezik az új Robbie Williams lemez! cikk képei
Robbie Williams - Érkezik az új Robbie Williams lemez!