Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aerosmith 15!

Aerosmith - Aerosmith 15!

És megtörténik, amire már 10 éve vár a világ: Amerika legnagyobb rockbandája végre, hosszas huzavona után megjelenteti tizenötödik, csak új dalokat tartalmazó albumát. Steven Tyler (énekes), Joe Perry (gitáros), Brad Whitford (gitáros), Tom Hamilton (basszusgitáros) és Joey Kramer (dobos) Music From Another Dimension című vadonatúj korongja november 5-én kerül a boltok polcaira.

Az Aerosmith az egyetlen olyan banda a saját műfajában, akik változatlan felállásban készítenek dalokat és egyre jobbakat. A novemberben megjelenő korongon 15 új opusz kapott helyet, köztük az Oh Yeah és a Legendary Child, melyeket a banda a nagy sikerű és telt házas Global Warming Tour  észak-amerikai állomásain mutatott be a közönségnek. A nagylemezre felkerült még a Freedom Fighter című nóta is, melynek hátterében Johnny Depp hangja csendül fel. Az albumot Los Angelesben, és a banda massachusetts-i stúdiójában rögzítették. A produceri munkálatokat Jack Douglas, Steven Tyler és Joe Perry látta el három nóta kivételével, melynek produceri munkálatai Tyler és Marti Frederiksen nevéhez fűződnek. A második kislemezdalt, a What Could Have Been Love -ot múlt héten kezdték játszani a rádiók, óriási sikerrel.

„Nem úgy tűnt, mintha tíz évbe telt volna, de igaz, hogy rengeteget dolgoztunk, mire elkészültünk.” – nyilatkozta Steven Tyler. „Ez az az album, amelyet el akartunk készíteni azóta, hogy a banda újraegyesült 1984-ben.” – tette hozzá Joe Perry.

A banda több mint 150 millió albumot adott el világszerte, és a Rock and Roll Hall of Fame tagja. Számtalan mennyiségű díjat vehettek már át, köztük 4 Grammy-díjat, 8 American Music Awardot, 6 Billboard Awardot és 12 MTV Video Music Awardot is többek között.

 A Music From Another Dimension teljes tracklistája:


1. LUV XXX
2. Oh Yeah
3. Beautiful
4. Tell Me
5. Out Go The Lights
6. Legendary Child
7. What Could Have Been Love
8. Street Jesus
9. Can’t Stop Loving You
10. Lover A Lot
11. We All Fall Down
12. Freedom Fighter
13. Closer
14. Something
15. Another Last Goodbye

2012. 09. 04. 9:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

AmatőrZenész 2012. 09. 13. 12:15
Szeretnéd ha ti zenekarotok is 15 lemeznél tartana? Első lépésként jelentkezz zenekaroddal a Janis Pub tehetségkutatójára, hogy minél több ember megismerhesse zenéteket, aztán mehet a lemezgyártás! ;) Részletek itt: https://www.facebook.com/notes/janis-pub/-janis-pub-tehetséges-zenekarok-versenye/439849909387313

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aerosmith 15! cikk képei
Aerosmith - Aerosmith 15!