Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Carly Rae Jepsené a nyár slágere

Carly Rae Jepsen - Carly Rae Jepsené a nyár slágere

Éppen csak megismerte a zenei világ a nevét, Carly máris mindenütt ott van. Magazinok címlapján, a vörös szőnyegen, zenei csatornák játszási listáiban és természetesen a slágerlisták élén is. A Call Me Maybe című dala, melyet debütálása óta 5,5 millióan töltöttek le, hivatalosan is a nyár slágere címet érdemelte ki a Billboard listáján.

Bár első albuma, a Tug of War már 3 évvel ezelőtt megjelent, nagy lemezeladásokat nem produkált. Az igazi áttörést a Call Me Maybe hozta meg az ifjú kanadai popénekesnek, hiszen egy csapásra elképesztően ismertté tette. A nóta 9 hétig vezette a Billboard Hot 100 listát. Jepsen az első olyan első slágeres előadó - Katy Perry 2008-as I Kissed a Girl-je óta - aki rögtön kiérdemelte a Song of the Summer titulust.

Carly Rae Jepsen - Carly Rae Jepsené a nyár slágere

Miután Justin Bieber kinyilatkoztatta mintegy 20 millió Twitter követőjének, hogy mennyire tetszik neki a sláger, a dal népszerűsége megállíthatatlan lett. Úgy tűnik a fiatalok barátsága nem merül ki egymás dalainak népszerűsítéséből, inkább rögtön egy duettel erősítik meg ezt. Nemrégiben már ízelítőt is adtak a Beautiful című dalból, mely már most hatalmas népszerűségnek örvend rajongóik körében.

2012. 09. 06. 17:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

CallMe 2012. 09. 13. 12:07
Slágergyanús számaitok vannak nektek is, de még csak kevesen ismerik? Mutassátok meg őket a Janis Pub tehetségkutatóján! További részletek: https://www.facebook.com/notes/janis-pub/-janis-pub-tehetséges-zenekarok-versenye/439849909387313

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Carly Rae Jepsené a nyár slágere cikk képei
Carly Rae Jepsen - Carly Rae Jepsené a nyár slágere Carly Rae Jepsen - Carly Rae Jepsené a nyár slágere