Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nicki Minaj: "Novemberben jön az új lemezem!"

Nicki Minaj - Nicki Minaj:

Függetlenül attól, hogy Nicki ősszel még a nemrégiben megjelent Pink Friday: Reloaded album dalaival fog turnézni, a napokban bejelentette: máris egy új lemezzel örvendezteti meg a rap világot.

Igazán jó érzékkel a bejelentést, a 2012-es MTV Video Music Awards díjátadó gálájára időzítette. Végigtipegve a vörös szőnyegen fotósok és újságírók kamerái előtt üzent rajongóinak:

„Terveim szerint novemberben jön az új albumom, mely a Pink Friday Roman Reloaded: The Re-Up néven fog debütálni. Rengeteg új dalt pakoltam fel rá. A legfrissebb hírem pedig az, hogy a korong első kislemeze már most szeptember közepén hallható lesz."

Nicki Minaj - Nicki Minaj:

Nicki első albuma, a Pink Friday 2010. november 23-án jelent meg. Az album első hivatalos kislemeze, a Your Love a Billboard rap dalokat jegyző listáján egészen az 1. helyig menetelt.  Ezzel 2002 óta ő az első női rapper, aki szólószámmal kerül a lista élére. 2010 év végére már hét dala szerepelt a Billboard 100-as toplistán.

Az extravagáns megjelenésű Minaj tudatosan tartja magát távol az erotikus tartalmú szövegektől. Erről korábban így nyilatkozott a Vibe magazinnak: „Miközben felnőttem, láttam, miket csinálnak a nők, és azt hittem, nekem is ezt kell tennem. Abban az időben a női rapperek sokat beszéltek a szexről, és azt hittem, ahhoz, hogy olyan sikeres legyek, mint ők, nekem is ezt kell képviselnem, mikor valójában nem kell. Tudatos döntést hoztam, hogy megpróbáljam kicsit levenni a hangsúlyt a szexualitásról. Szeretném, ha az emberek – főleg a fiatal lányok – tudnák, hogy az életben semmi nem fog a szexuális vonzerőn múlni, kell hozzá valami más is.”

2012. 09. 10. 13:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nicki Minaj: "Novemberben jön az új lemezem!" cikk képei
Nicki Minaj - Nicki Minaj: Nicki Minaj - Nicki Minaj: