Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Idén 40 éves a Lord zenekar

Lord - Idén 40 éves a Lord zenekar

Az idén 40 éves fennállását ünneplő Lord zenekar rangos elismerésben részesült. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának elismerő oklevelét Szombathely polgármestere, Dr. Puskás Tivadar adta meglepett zenekarnak  Magyar Dal Napján, koncert közben, a színpadon.

Nem ez volt az egyetlen elismerés a zenekar idei évében: néhány héttel ezelőtt Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke kitüntető oklevelet és Vas Megye emlékplakettjét; Morgós István, Sitke polgármestere, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület alelnöke és Martonfalvi Miklós, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület elnökségi tagja pedig „Sitkei Kápolnáért” emlékplakettet adott át a Lordnak, az idén 26. alkalommal megtartott Sitkei Rockfesztiválon.

Lord - Idén 40 éves a Lord zenekar

Az idén 40 éves zenekar szeptember 15-én ünnepli majd a kerek évfordulót a közönséggel, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. "Zenénket több generáció szerette és szereti, a szeptember 15-i, 2,5 órásra tervezett koncerten igyekszünk áttekintést nyújtani négy évtizedes pályafutásunkból és eljátsszuk legjobb dalainkat" - emelte ki Pohl Mihály, a Lord énekese és Gidófalvy Attila billentyűs a hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

A belépőjegy mellé mindenki ajándékba kap egy CD-t, rajta a Big City Lights felvételeivel. Az évfordulóra időzítve a Hammer Records nyolc régi Lord-lemezt jelentet meg újra feljavított minőségben, bónuszdalokkal, klipekkel, dalszövegekkel.

2012. 09. 14. 14:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Idén 40 éves a Lord zenekar cikk képei
Lord - Idén 40 éves a Lord zenekarLord - Idén 40 éves a Lord zenekar