Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Emma Hewitt: Foolish boy

Emma Hewitt - Emma Hewitt: Foolish boy

Idén május 18-án jelent meg Emma Hewitt várva várt első, önálló trance albuma, Burn the sky down címmel. A napokban debütáló Foolish boy a harmadik kislemez, mely az albumot hivatott népszerűsíteni.

Az ausztrál énekesnő 13 gyönyörű és teljesen egyedi alkotást vonultat fel a lemezen, melyről a korábban kimásolt slágerek - Colours és a Miss You Paradise – hamar az elektronikus zene rajongóinak kedvelt slágereié váltak.

 Hewitt korábban rock zenészként alapított bandát bátyjával, Anthonyval. A Missing Hours – ahol Emma volt az énekes – debütáló korongja 2008-ban jelent meg, de nem sokáig folytatták a közös munkát, a zenekar gyakorlatilag azóta nem működik, bár a feloszlatásról nem döntöttek. Mindketten Európába költöztek és az elektronikus zenei piacon mozognak. Emma jelenleg is Amszterdamban él.

Emma Hewitt - Emma Hewitt: Foolish boy

Hewitt az első progresszív house kislemezét az angol DJ Chris Lake közreműködésével 2007-ben készítette, Carry Me Away címmel. Ez a dal a spanyol kislemez listán egészen a 11. helyig kúszott, míg Finnországban a 12. volt. A Billboard Hot Dance Airplay listán 50 hétig volt jelen, 2007. decemberében pedig az első pozíciót is birtokolta egy rövid ideig. Ezután számos trance zenében utazó művésszel dolgozott együtt: Cosmic Gate, Gareth Emery, Dash Berlin és Ronski Speed neve is az impozáns listán van. Következő anyaga a Waiting 2009-ben látott napvilágot és hamar a klubok és a közönség kedvence lett. Emma más területen is kipróbálta magát: az elektronikus tánczene legnagyobbjainak albumaira írt szövegeket. Saját nagylemezét nemcsak rajongói, de szakmai is nagyon várta már. Amint azt már megszokhattuk, minden sikeres korongot egy remix album követ, így történt ez Emma lemeze esetében is. Többek közt Armin van Buuren, Cosmic Gate, Shogun és Tydikészítették az átdolgozásokat.

Hewitt zenéjének megragadó dallamai, sóvárgó dalszövegei és valóban egyedi stílusa egy elkötelezett és igen hűséges rajongótábort hívott életre világszerte, miközben egyre sikeresebb, mint dalszövegíró.

2012. 09. 14. 16:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

SSHQAWA 2012. 09. 27. 11:18
ت AAAAA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Emma Hewitt: Foolish boy cikk képei
Emma Hewitt - Emma Hewitt: Foolish boy Emma Hewitt - Emma Hewitt: Foolish boy