Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera visszatért

Christina Aguilera - Christina Aguilera visszatért

Idén szeptemberben Christina nemcsak a nagy sikerű The Voice című tehetségkutató újabb szériájában tűnik fel a TV képernyőn, mint mentor, hanem a popzenei karrierjére is időt szakít újra. Ennek ékes bizonyítéka az új kislemez, a Your Body.

Ez a dal, amely Max Martin és Shellback producerek bábáskodásával készült, hivatott felvezetni az énekesnő november 13-án megjelenő vadiúj studió albumát, mely a Lotus címet kapta.
A szőke sztár egész nyáron új albumán munkálkodott, mely az első lemeze lesz a 2010-es Bionic óta. Készülő anyagáról így nyilatkozott: Ha tetszett a Fighter című számom, akkor szeretni fogod az új albumomat. Mint egy 30-as éveiben járó nő, lelepleztem és kifejezem függetlenségemet. Ezek a dalok szimbolizálják mindazt, amit megéltem és magtanultam önmagammal kapcsolatban az elmúlt pár évben. A szabadságról szól, és arról hogy újra egyensúlyban vagyok magammal, mert tudom ki vagyok és mi az amit csinálni akarok.”

Christina Aguilera - Christina Aguilera visszatért

Aguilera egy négy éves gyermek édesanyjaként boldog, hogy maga mögött tudhatja karrierjének kezdeti éveit. Akkoriban úgy érezte, folyton ellenőrzik, és hogy egy olyan imidzset próbálnak ráerőltetni, ami nem ő.

Most, hogy Aguilera olyan előadóvá vált, amilyen mindig is lenni akart, élvezi, hogy segíthet ugyanebben más énekeseknek a The Voice segítségével. Hatalmas felelősség segíteni másoknak abban, hogy ki tudják fejezni magukat előadóként, és ezt a feladatot nagyon komolyan veszem.”

2012. 09. 17. 9:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christina Aguilera visszatért cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera visszatértChristina Aguilera - Christina Aguilera visszatért