Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Havasi Balázs az Arénában

Havasi Balázs - Havasi Balázs az Arénában

A zseniális fiatal zongoraművész, Havasi Balázs újabb nagyszabású koncertre készül: a Budapest Sportarénában mutatja be eddigi legnagyobb zenei show műsorát, a HAVASI Symphonic Arena Show-t, december 9-én.

A HAVASI SYMPHONIC Arena Show egy egész estés grandiózus színpadi show, melyben több mint 150 művész vesz részt Indiától Örményországig. A szimfonikus zenekar és a hatalmas kórus mellett japán dobosok, egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista lép színpadra. A projekt Havasi utazásainak élményvilágán alapszik, és különböző népek zenei stílusjegyeit egyesíti a klasszikus szimfonikus zenekari hangzással. A szimfonikus tételeket korábbi produkciói teszik teljessé. A 11 platinalemezzel rendelkező zongorista tiszteleg majd  Munkácsy Mihály nagysága előtt, a festőművész munkásságát feldolgozó Munkácsy Ecset és Zongora produkcióval; bemutat részleteket a Hooligans dobosa, Endi közreműködésével a Hangszerek Csatája a Drum and Piano produkcióból is.  

Havasi Balázs - Havasi Balázs az Arénában

A HAVASI Symphonic Arena Show különleges zenei világának köszönhetően 2013-ban európai és ázsiai sportcsarnokokban is vendégszerepel majd.

2012. 09. 17. 13:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

netta12 2012. 11. 20. 12:41
Ha már Aréna, én a februári Cirque du Soleil show-t várom nagyon. A pop királyának, Michael Jackson zenéivel és látványos koreográfiával garantált a felhőtlen szórakozás. Íme egy előzetes a produkcióról: http://www.youtube.com/watch?v=QiRbyX2DPQs
Vendég 2012. 11. 21. 9:40
nagyon jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Havasi Balázs az Arénában cikk képei
Havasi Balázs - Havasi Balázs az Arénában Havasi Balázs - Havasi Balázs az Arénában