Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Missy Elliott újra a fedélzeten!

Missy Elliott - Missy Elliott újra a fedélzeten!

Közel hét éves hallgatás után végre megtörte a csendet a hip-hop ikon Missy Elliott. A producerként is sikeres rapper bejelentette: új albumán dolgozik, amely még az idén a rajongók kezébe kerül.

Hétfőn igencsak feltüzelte a zenéjére kiéhezett közönségét, hiszen egyből két vadiúj számot is megmutatott a youtube-on a készülő stúdióalbumról. A 9th Inning és a Triple Threat mától már az  iTunes-on teljes hosszában is elérhető. Az lemezről – mely nagy valószínűség szerint a Block Party címet viseli majd – annyit árultak el, hogy visszahozzák a 90-es évekbeli hangzást, melyet Missy annyira kedvel, de hogy megfeleljenek a 21. század elvárásainak, kissé felfrissítik azt. A korong zenei producere Timbaland, aki évek óra szoros barátságban van az énekesnővel.

Missy Elliott - Missy Elliott újra a fedélzeten!

„Ez az első feltöltésem, úgyhogy nem is tudom, hogyan működik!” – mondta Elliott nevetve, és hozzátette: „Azért vagyunk itt, hogy bekapcsoljuk az igazi zenét újra. Ezt már majd’ két évtizede mondjuk, és az emberek joggal kérdezhetik: mi tartott ilyen sokáig? Már én is nagyon érzem, hogy kell valami, ami újra felfrissíti a fejeket.”

Az elmúlt években sem hagyott fel teljesen a zenével, hiszen számos előadóval dolgozott együtt, mint producer, azonban saját albuma legutoljára 2005-ben jelent meg, The Cookbook címmel.

Háttérben maradásának legfőbb oka betegsége volt. Missy Elliott 2008-ban maga tájékoztatta rajongóit, mikor az orvosok Basedow-kórt diagnosztizáltak nála. Ez a gyógyíthatatlan kór egy autoimmun betegség, ami a pajzsmirigy túlműködését okozza. Missy nem hagyja el magát és teljes erejével küzd a betegség ellen. Saját bevallása szerint mostanában sokat mozog, egészségesebben táplálkozik és maximálisan odafigyel magára. Már sikerült 13 kilót is fogynia. Most olyannyira jól van, hogy szerencsére nem kell folytatnia a gyógyszeres kezelést, viszont bele kell törődnie abba, hogy ezzel élete végéig együtt kell élnie.

2012. 09. 18. 13:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Missy Elliott újra a fedélzeten! cikk képei
Missy Elliott - Missy Elliott újra a fedélzeten!Missy Elliott - Missy Elliott újra a fedélzeten!