Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084!

Ákos - Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084!

Kereken két hét múlva - október 3-án - jelenik meg Ákos vadonatúj stúdióalbuma, amely a 2084 címet kapta. A két év munkáját összegző, szintipopos hangzású anyag tizenhárom új felvételt sorakoztat fel. A CD-hez egy DVD is kapcsolódik, amelyre klipek és werkfilmek mellett az idei jubileumi SZIGETes nagykoncert tízdalos koncertfilmje is felkerült.

Ákos albumainak megjelenését mindig nagy várakozás előzi meg. Új dalokat tartalmazó anyaga legutóbb két évvel ezelőtt, 2010. őszén jelent meg, A KATONA IMÁJA címmel (platinalemez, Az Év Hazai Klasszikus Pop-Rock albuma).

A legújabb, 2084 című korong Ákos tizenhetedik magyar nyelvű szólóalbuma, amely 2012. október 3-án, szerdán kerül a boltokba. A két év munkáját összegző, szintipopos hangzású anyag tizenhárom új dalt tartalmaz. A kiadványról már két szerzeményt ismerhet a közönség: az ELŐKELŐ IDEGEN idén áprilisban kislemezként is megjelent, azóta - öt hónapja! - első a Mahasz Single listáján, videoklipjét eddig több mint egymillióan tekintették meg a Youtube videómegosztón. A TIPIKUS SZTEREÓ című dalt augusztus eleje óta játsszák a rádiók, a klip másfél hónap alatt háromszázezres nézettséget produkált. A '80-as évek szintihangzását idéző albumon a hangtervezéstől a komponáláson-feljátszáson-feléneklésen át a hangszerelésig minden Ákos munkája. A lemezen dr. Bőzsöny Ferenc legendás bemondó narrációja is hallható. Az anyagot Lepés Gábor hangmérnök rögzítette és keverte, a maszterért Sellyei Tamás felel, a borítófotókat Emmer László fotóművész készítette.

Ákos - Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084!

Az album ajándék DVD-vel jelenik meg. A DVD-n az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a korongon az ELŐKELŐ IDEGEN és a TIPIKUS SZTEREÓ klipje is. Az idei munkát megörökítő ötrészes werkfilm mellett a DVD-re egy tízdalos koncertfilm is felkerült, amelyet a 20. Sziget nulladik napjának fergeteges előadásán rögzítettek.

Az új anyag egységes, kiforrott szerzői-előadói-produceri munka, egyedi hangzás- és szövegvilággal. Bízvást elmondható róla, hogy az év egyik leginkább várt magyar albuma.

Országos megjelenés: 2012. október 3.

Az új Ákos-stúdióalbum  az Ákos webáruházból ELŐrendelhető ITT: http://akos.hu/index.php?page=shop&kategoria=8&termek_id=261

Az új stúdióalbum lemezbemutató koncertje pedig 2012. december 15-én, szombaton lesz a Papp László Budapest Sportarénában!
Jegyek ITT: http://akos.hu/index.php?page=shop&kategoria=6

2012. 09. 19. 10:25

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084! cikk képei
Ákos - Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084!Ákos - Jön Ákos új stúdiólemeze, a 2084!