Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy Hónaljmirigy

Irigy Hónaljmirigy - Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy Hónaljmirigy

Láma, emu, kakas, kacsa, malac, papagáj és nyolc mindenre elszánt őrült tűnik fel az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében, amely már látható a zenei csatornákon. A csapat Michael Teló Ai se eu te pego című dalát dolgozta fel, amit mindenki Szívós Szemű Mártaként énekelt egész nyáron.

„A Szívós Szemű Márta nagyon adta magát, hogy feldolgozzuk, hiszen ezt a számot már egyébként is mindenki így ismerte. Mi egy pálinka dalt írtunk belőle, ha már mostanában úgyis olyan nagy divat erről énekelni.” – magyarázta Varga Győző.

Irigy Hónaljmirigy - Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy Hónaljmirigy

„A klipben a Bányató Sound elevenedik meg, ami kicsit eltér a szokványos fesztiváloktól. Itt egynapos, másnapos, ottalvós és mássalalvós jegyeket lehet váltani, a karszalagot pedig szikszalag helyettesíti. A fesztivál fő fellépője David Gattya, de egy csomó idióta fazon tűnik még fel. A történet szerint a fesztiválozók között felbukkan Szívós Szemű Márta is, akinek finoman fogalmazva egzotikus az arca. A pálinka hatására azonban Márta egyre szebb és szebb lesz… de az, hogy másnap mivel szembesül aki beleesik a csapdájába, egyelőre maradjon meglepetés ” – tette hozzá Győző.

A klip egyik legkülönlegesebb figurája Márta mellett Borat, akit a mindenre elszánt Papp Feri alakít egy szál tangás dresszben, az úgynevezett manakiniben.

Fotó: Török Hajni

2012. 09. 19. 16:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy Hónaljmirigy cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy HónaljmirigyIrigy Hónaljmirigy - Szívós Szemű Mártával bulizik az Irigy Hónaljmirigy