Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt a Destiny’s Child

Destiny's Child - Újra együtt a Destiny’s Child

A sikereik csúcsán megálljt fújó lánybanda szenzációs hírrel rukkolt elő a napokban: októberben válogatás albumot adnak ki legnépszerűbb slágereikből.

Beyonce Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams már be is fejezték a  stúdiómunkákat, így a Playlist néven futó kollekció október 9-én kerül a lemezboltokba, éppen 15 évvel azután, hogy a lányok első Nr1. slágere, a No, No, No megjelent. Az album mindazokat a dalokat tartalmazza majd, amelyek a slágerlisták csúcsán töltöttek jó pár hetet, így a Say My Name, az Independent Women, és a Bootylicious is újra hallható lesz. A 14 dalból álló válogatás között megtaláljuk majd a 1999-es év sikerét a Bills, Bills, Bills-t, vagy a 2004-es esztendő toplistásait a  Lose My Breath című eposzt, és a T.I. és  Lil Wayne közreműködésével megszólaló  Soldier-t.

Destiny's Child - Újra együtt a Destiny’s Child

A lánybanda fénykorában folyamatosan a slágerlistákat ostromolta és rekordokat döntögetett. A Survivor 2001-es megjelenése után két évig mindhárman szólóban próbálkoztak, majd újra összeálltak egy nagylemez (Destiny Fullfield) és egy giga turné erejéig. A koncertsorozat végállomásán jelentették be, hogy végleg feloszlanak. Ezután mindhárman szólókarrierrel próbálkoztak, amely kétségkívül Beyoncé-nak hozta a legnagyobb sikert.

Fotó: getty images

2012. 09. 20. 9:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt a Destiny’s Child cikk képei
Destiny's Child - Újra együtt a Destiny’s ChildDestiny's Child - Újra együtt a Destiny’s Child