Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tamia csodás meglepetése

Tamia - Tamia csodás meglepetése

Tamia hat év után, idén augusztus 28-án jelentette meg új, a sorban az ötödik stúdió albumát, a Beautiful Surprise-t, mely megjelenését követő második héten már Billboard R&B/Hip-Hop albumok top listáján a 6. helyen tündökölt.

A kanadai énekes-dalszövegíró sokoldalú művész:  R&B, soul, hip hop soul, pop, gospel, jazz és soft rock  stílusban is otthon van. Két éve, 2010. márciusában tette közzé Twitter oldalán, hogy új lemezének anyagán dolgozik, pár hónappal később pedig elárulta: "Már hét dal elkészült, nagyon boldog vagyok. Elkapott a lendület."

Rodney Jerkins, Chuck Harmony, The Runners, Claude Kelly, Ivan Barias is közreműködött a Beautiful Surprise létrejöttében. A stúdiómunkák New Yorkban, Los Angeles-ben, Miamiban és Nashville-ben folytak. A végeredmény pedig 11 csodaszép ballada, melyben Tamia bámulatos, 5 oktáv terjedelmű hangját megcsillantja.

Tamia - Tamia csodás meglepetése

Az első kimásolt kislemez a Beautiful Surprise volt, és még az album megjelenése előtt debütált. A dal nagyon pozitív kritikákat kapott. A dalból klip is készült, melynek főszereplője a Los Angeles Lakers jétékosa, Grant Hill, aki a valós életben is párja az énekesnőnek.

Tamia R. Kelly Single Ladies turnéjéhoz is csatlakozik. A koncertturné október 13. és december 7-e között 22 helyszínen varázsolja majd el a közönséget

2012. 09. 24. 9:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tamia csodás meglepetése cikk képei
Tamia - Tamia csodás meglepetése Tamia - Tamia csodás meglepetése