Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jubilál a Budapest Bár

Budapest Bár - Jubilál a Budapest Bár

Ha lesz torta a Budapest Bár december 30-i Müpás koncertjén, akkor öt gyertya fog égni rajta. Ötödik szülinapját ünnepli ugyanis igén a népszerű zenekar.

Amióta megalakultak, egyre szélesebb körben és egyre több fórumon ismeri meg a fiatalabb generáció tagjaiból álló közönség is a boldog békeidők hangulatát, tanulják nagyanyáink kedvenc slágereit és értelmezik újra a cigányzene sokszínűségét, némi undergroundal színesítve. A Budapest Bár ezen a koncerten az elmúlt öt év kedvenc dalaiból válogat, de a tagok számos meglepetéssel is készülnek :képekkel és nagyszerű zenével idézik meg az elmúlt éveket és elmúlt idők budapesti éjszakáit.
A koncerten fellép a Budapest Bár egész társulata. Extra ajándékként pedig egy gyönyörű és népszerű francia hölgyet, Melanie Pain-t (Nouvelle Vague) hívták el vendégként.

Budapest Bár - Jubilál a Budapest Bár

Fellépők: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibor, Lovasi András, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián - ének, valamint a Budapest Bár zenekar (Farkas Róbert, Farkas Mihály,Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.)

2012. 09. 24. 10:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jubilál a Budapest Bár cikk képei
Budapest Bár - Jubilál a Budapest BárBudapest Bár - Jubilál a Budapest Bár